Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Baggeren diep geworteld in DNA Europort

Europort

Baggeren diep geworteld in DNA Europort

De grootste aannemers en bouwers van baggerschepen ter wereld zijn gevestigd in Nederland en België. Logisch dus dat alle toonaangevende spelers in landaanwinning en baggeractiviteiten aanwezig zijn op Europort. Zij delen hun ervaringen over het wereldwijd werken in lastige omgevingen en zware omstandigheden. Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten en technologische ontwikkelingen en ontmoet collega baggeraars van 5 t/m 8 november in Rotterdam Ahoy.

Redenen om Europort te bezoeken:

  • Slim zakendoen: maar liefst 63% van de exposanten is actief in de baggerij wereld. Bekijk de volledige lijst van exposanten.
  • Peer-to-peer netwerken: 37% van de bezoekers is verbonden met de baggerij sector.
  • Update uw sectorkennis: de populaire CEDA Dredging Days staan ook deze editie weer op het programma van Europort. Deze belangrijkste internationale conferentie van de Central Dredging Association is sinds 1980 het vlaggenschipevent van de sector.

Bekijk het volledige programma

Speciale schepen, slimme oplossingen

Het beurs- en congresprogramma is toonaangevend op het gebied van 'special purpose’ schepen. Met 27.000 professionele bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaats.

Het overkoepelende thema van Europort 2019 is 'special ships, smart solutions'. De voortdurende evolutie van slimme technologie die de toekomst van de scheepvaart en scheepsbouw hervormen komt uitgebreid aan bod op zowel de beursvloer als in het kennisprogramma. Ook het belang van goed opgeleide mensen, slim zaken doen en succesvolle business modellen staan op de agenda. 
Waarom speciale schepen, slimme oplossingen?

 

 

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER