Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Onze waarden

EuroportEuroport
Europort

Onze waarden

Europort is al decennia lang de beurs en ontmoetingsplek waar de internationale maritieme industrie samenkomt om te verbinden, samen te werken en te innoveren. Nu, 80 jaar later, is de behoefte om elkaar face-to-face te ontmoeten misschien wel sterker dan ooit. Wij zijn ervan overtuigd dat in dit digitale tijdperk persoonlijke ontmoetingen onmisbaar zijn voor onze branche. Daarom blijft Europort toegewijd om het juiste platform te bieden, gedreven door onze kernwaarden:

 

Vakmanschap & Ondernemerschap

Op basis van jarenlange ervaring in een land dat nauw verbonden is met water, zit scheepsbouw en techniek in het DNA van Europort. Wij geloven dat vakmanschap en ondernemerschap essentieel zijn om de meest innovatieve en duurzame resultaten te behalen. Bij Europort zijn we er trots op u beide te kunnen bieden. Het is de plek om schepen met een speciaal doel en hightech oplossingen te presenteren. Europort biedt een podium waar u de juiste mensen van maritieme bedrijven uit de hele wereld en verschillende branches kunt ontmoeten.

Intellectueel leiderschap & Eigenaarschap

Het voortouw nemen in innovatie en het pad naar de toekomst uitstippelen is een van de primaire ambities van Europort. Door innovatieve en digitale oplossingen te verkennen die leiden tot een duurzame toekomst, kunnen we samen de kracht van technologie ontdekken. Daarom dagen we scheepseigenaren en sectoroverschrijdende pioniers uit om het podium te betreden en hun visie op de weg die voor ons ligt te delen. Vooruitstrevende en relevante thema's komen aan bod, waar u uw voordeel mee kunt doen. Denk aan slimmere, schonere, veiligere en efficiëntere bedrijfsmiddelen.

Partnerschap & Vriendschap

Om professionele partnerschappen te onderhouden, doelen te bereiken en uw ROI te maximaliseren, is het belangrijk om mensen in het echte leven te ontmoeten. Daarom is Europort 2021 meer dan alleen een netwerkkans. Bij Europort faciliteren we een inspirerende omgeving om met branchegenoten in contact te komen en nieuwe zakelijke kansen te creëren. We zorgen ervoor dat u de juiste mensen ontmoet, waarbij veiligheid en gezondheid onze hoogste prioriteit zijn.