Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Europort Romania

EuroportEuroport
Europort

Europort Romania


 

 AANKONDIGING: EUROPORT ROMANIA VERPLAATST NAAR 18-20 MEI 2021
Rotterdam, 23-03-2020: De afgelopen periode hebben we de situatie rondom het COVID-19-virus met betrekking tot Europort Romania, die gepland stond voor 12-14 mei 2020, geëvalueerd. Het is pijnlijk om te zien dat mensen over de hele wereld steeds meer worden getroffen door het COVID- 19 virus en zowel privélevens als zakelijke omgevingen worden geconfronteerd met een nieuwe realiteit.

De afgelopen weken hebben internationale regeringen en autoriteiten op het gebied van gezondheid vergaande maatregelen genomen om deze wereldwijde crisis het hoofd te bieden. Als internationale eventorganisator volgen wij deze ontwikkelingen op de voet en zullen dat blijven doen.
De gezondheid en veiligheid van onze deelnemers, bezoekers en medewerkers staan ??voorop en zullen altijd de overhand hebben bij het organiseren van onze evenementen. Omwille van alle belanghebbenden houden we ons aan de richtlijnen van het Roemeense ministerie en de internationale gezondheidsautoriteiten. Om deze reden hebben we geen andere keuze dan om Europort Romania te verplaatsen naar een andere datum.

Het is op dit moment moeilijk te voorspellen hoe het COVID-19-virus zich de komende maanden zal ontwikkelen en hoe snel het normale leven en bedrijfsleven zich weer kunnen gaan herstellen. Op basis van de huidige informatie en na zorgvuldig overleg hebben we daarom besloten Europort Romania te verplaatsen naar 18 t/m 20 mei 2021. Voor verdere vragen over Europort Roemenië kan contact op worden genomen met het projectteam.

OVER EUROPORT ROMANIA
Europort Romania wordt georganiseerd door Rotterdam Ahoy in samenwerking met de Kamer van Koophandel in Constanta en de Nederlandse ambassade in Boekarest. Bekijk de brochure hier.

Exposantenprofiel
Toeleveranciers op het gebied van voortstuwing, elektronica, automatisering, communicatie, hydraulica, dek- en veiligheidsuitrusting, hulpsystemen en maritieme diensten.

Bezoekersprofiel
Europort Romania is interessant om te bezoeken voor het management en de technische, inkoop-, engineering- en operationele afdelingen van scheepswerven, maritieme, offshore en binnenvaartscheepseigenaren, scheepsmakelaars, handelsbedrijven, bergingsbedrijven, beheerders van navigatiekanalen, haven- en sleepdiensten, maritieme autoriteiten, havenbeheerders en maritieme ontwerpers.

Deelnemen in 2021? 
Euroort Romania kent een exlcusieve opzet met ready-to-use stands en een uitgebreid netwerkprogramma vooraf en tijdens het event. De vakbeurs wordt georganiseerd door Rotterdam Ahoy in samenwerking met de Kamer van Koophandel in Constanta en de Nederlandse ambassade in Boekarest. Download het deelnameformulier of neem contact op met het projectteam.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER