Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Europort Romania

EuroportEuroport
Europort

Europort Romania 

OVER EUROPORT ROEMENIË
Europort Romania staat bekend als een compact maar effectief netwerkevenement. Om deze reden zijn de meeste oud-deelnemers 'vaste klant’ geworden. De exclusieve opstelling biedt plaats aan maximaal 50 deelnemers die allemaal profiteren van kant-en-klare stands, cateringpakketten, een scheepswerfbezoek, kopersbijeenkomsten en een reeks sociale netwerkmogelijkheden. De perfecte ingrediënten voor het aangaan van langdurige zakelijke relaties. Het evenement wordt georganiseerd door Rotterdam Ahoy in samenwerking met de Constanta Kamer van Koophandel en de Nederlandse Ambassade in Boekarest.

Exposantenprofiel
Toeleveranciers op het gebied van voortstuwing, elektronica, automatisering, communicatie, hydraulica, dek- en veiligheidsuitrusting, hulpsystemen en maritieme diensten.

Bezoekersprofiel
Europort Romania is interessant om te bezoeken voor het management en de technische, inkoop-, engineering- en operationele afdelingen van scheepswerven, maritieme, offshore en binnenvaartscheepseigenaren, scheepsmakelaars, handelsbedrijven, bergingsbedrijven, beheerders van navigatiekanalen, haven- en sleepdiensten, maritieme autoriteiten, havenbeheerders en maritieme ontwerpers.

'All-in’ formule: eenvoudig en effectief!
Voor Europort Romania zijn full service deelnamepakketten samengesteld, waardoor uw deelname zo eenvoudig en effectief mogelijk is.

Deelnemen in 2022? 
Aangezien het merendeel van de maritieme apparatuur wordt geïmporteerd, biedt Roemenië grote kansen voor internationale leveranciers. Er is vraag naar technologische expertise op het gebied van voortstuwing, elektronica, automatisering, communicatie, hydraulica, veiligheid en groene technologie om er maar een paar te noemen. De behoefte aan geschoolde arbeidskrachten is groot en dit opent nieuwe inkomstenbronnen voor degenen die geschoolde arbeiders matchen met scheepswerven en lokale industrieën. Download het deelnameformulier of neem contact op met het projectteam.