Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Rotterdam als hotspot

Europort

Rotterdam als hotspot


 

Rotterdam is de grootste haven van Europa en één van de grootste maritieme hubs ter wereld. Talrijke scheepsbouwers, rederijen, haven- en marine diensten, toeleveranciers van equipment evenals maritieme training- en onderzoekscentra zijn gevestigd binnen een straal van 200 km rondom de stad Rotterdam. De haven handelt circa 465 miljoen ton goederen per jaar af, vervoerd door meer dan 30.000 zeeschepen en 110.000 binnenvaartschepen. Het Rotterdamse havencomplex genereert werkgelegenheid voor zo’n 90.000 mensen en heeft een geschatte economische toegevoegde waarde van € 13 miljard per jaar.   

 

Jong, dynamisch en internationaal

De Rotterdamse haven vormt het decor van Europort 2019. De grootste haven in Europa staat in de top 3 van wereldhavens en is het centrum van het bruisende maritieme knooppunt dat Nederland is. Rotterdam is jong, dynamisch en internationaal. De stad barst van de architectuur, design, restaurants, winkels en cultuur en biedt een scala aan attracties. In 2014 citeerden de New York Times, Rough Guides en Lonely Planet Rotterdam als een 'stad die je moet bezoeken.' Dit biedt uiteraard volop mogelijkheden voor u na sluitingstijd van de beurs.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER