Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Disclaimer

Europort

Disclaimer

 

De informatie op deze website, in onze digitale nieuwsbrieven en op onze social mediakanalen is samengesteld uit meerdere interne en externe informatiebronnen. Rotterdam Ahoy kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie. Voor de diverse websites waarnaar wordt doorverwezen, geldt de disclaimer van de betreffende bronnen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van informatie uit onze hierboven genoemde communicatie- uitingen kan een inbreuk op intellectuele rechten  (regelgeving met betrekking tot privacy, publicatie en/of communicatie) in de breedste zin van het woord opleveren.

Rotterdam Ahoy besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van de communicatie uitingen. Het is niettemin mogelijk dat de informatiebronnen waarnaar wordt verwezen, zijn gewijzigd. Aan de inhoud van onze communicatie-uitingen kunnen dan ook geen aansprakelijkheden dan wel rechten of plichten worden ontleend.

Deze disclaimer is voor het laatst gewijzigd op 19 maart 2020.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER