Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-KVK Business Challenge Europort | 7 november

Europort

KVK Business Challenge Europort | 7 november

Innoveren is noodzakelijk voor het vooruitkomen van de maritieme sector. Er liggen grote uitdagingen op het gebied van o.a. verduurzaming en kostenreductie. Nieuwe ideeën en inzichten vanuit andere sectoren kunnen een boost geven aan vernieuwingstrajecten. KVK en Europort slaan de handen ineen om innovatie te versnellen. Door samenwerking tussen grote en kleine bedrijven, Nederlandse en buitenlandse bedrijven, maritieme en bedrijven uit andere sectoren mogelijk te maken. Dat doen we via de KVK Business Challenge Europort, een maritieme editie van het succesvolle open innovatieplatform dat grotere bedrijven en innovatieve mkb’ers en startups online én fysiek met elkaar in contact brengt.

Bent u in voor open innovatie en zoekt u hiervoor partnerschappen met creatieve en oplossingsgerichte ondernemers uit binnen- en buitenland? Dan is de KVK Business Challenge Europort iets voor u. De kick-off vindt plaats tijdens Europort op 7 november. Meer informatie.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER