Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-Masterclass: How HR can make your organization future-proof

Europort

Masterclass: How HR can make your organization future-proof

Datum: Vrijdag 10 november
Tijd: 10.00 - 13.30 uur (incl. netwerk lunch)

 

Om te innoveren en te competitief te kunnen blijven in moeilijke en veranderende marktomstandigheden, vertrouwt een bedrijf op het hebben van gekwalificeerde en kundige medewerkers. Dit betekent dat bedrijven zich moeten aanpassen en veranderen - en het zijn de juiste mensen die dat mogelijk maken. Het is daarom van groot belang dat bedrijven jong talent weet aan te trekken en uitblinkende medewerkers weet te behouden. Human Resource Management levert een belangrijke bijdrage, niet alleen door te vertrouwen op sociale wetenschappen, maar ook door gebruik te maken van HR-gegevens, analyses en voorspellende modellen.

 

In deze masterclass bieden de sprekers u een verfrissende kijk op HR, dat ondersteunend is aan de toekomstgerichtheid van uw organisatie. Klik hier voor het volledige programma.

 

Het deelnametarief per Masterclass bedraagt € 99, - excl. BTW. Als u zich registreert voor alle vier de Masterclasses is een speciale 'all-in prijs’ van toepassing, van € 325, - excl. BTW. Voltijd studenten kunnen deelnemen tegen een gereduceerd tarief van € 25, - excl. BTW per Masterclass.

 

Aanmelding voor de masterclasses is onderdeel van de registratiemodule van Europort 2017. Tijdens de registratie krijgt u de vraag of u interesse heeft in deelname aan de masterclasses, waarna u de mogelijkheid direct aan te melden en dit gelijktijdig met uw registratie voor Europort af te ronden. Klik om te registreren.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER