Europort - 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy-Europort Masterclasses

Europort

Europort Masterclasses


Tijdens Europort 2017 vinden wederom de Europort Masterclasses plaats. De Masterclasses, een gezamenlijk initiatief van Rotterdam Ahoy en Netherlands Maritime Technology, zijn een efficiënte en inspirerende manier om kennis op te doen over de kernthema’s van de beurs: Big Data, The New Environmental Age en The Human Factor.

Iedere beursdag vindt een inspirerende Masterclass plaats die gaat over een onderwerp wat hoog op de agenda staat bij reders, werven en toeleverende bedrijven. Vooraanstaande professionals en experts in hun vakgebied zullen kennis en ervaringen uitwisselen, waardoor u een uniek inzicht krijgt in de laatste én toekomstige technologische ontwikkelingen.

In slechts drie uur leert u over de belangrijkste R&D ontwikkelingen binnen de industrie. Omdat de Masterclasses worden gehouden in een compact tijdsbestek, heeft u voldoende tijd om aansluitend de beurs te bezoeken.

Elke Europort Masterclass bestaat uit een plenair programma met vier sprekers, gevolgd door een mogelijkheid tot netwerken. De voertaal van de Europort Masterclasses is Engels. In totaal vinden er vier masterclasses plaats, zie hieronder.

Deelnemen

Het deelnametarief per Masterclass bedraagt € 99, - excl. BTW. Als u zich registreert voor alle vier de Masterclasses is een speciale 'all-in prijs’ van toepassing, van € 325, - excl. BTW. Voltijd studenten kunnen deelnemen tegen een gereduceerd tarief van € 25, - excl. BTW per Masterclass.
 

Aanmelding voor de masterclasses is onderdeel van de registratiemodule van Europort 2017. Tijdens de registratie krijgt u de vraag of u interesse heeft in deelname aan de masterclasses, waarna u de mogelijkheid direct aan te melden en dit gelijktijdig met uw registratie voor Europort af te ronden. Klik om te registreren. 

Masterclass: How the Internet of Things and blockchain can improve supply chain efficiency
Masterclass: How energy management can save costs and support MRV compliance
Masterclass: How big data can improve operational performance
Masterclass: How HR can make your organization future-proof
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER