Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-European Tugowners Conference | 7 november

Europort

European Tugowners Conference | 7 november

Omdat sleepboten op het snijvlak van kracht en innovatie staan, organiseert de European Tug owners Association met trots de tweede Autumn European Tugowners Conference op 7 november. Het congres focust op één van de centrale thema's van Europort: "Hoe kunnen we onze onderneming slimmer maken?” Het doel van dit congres is het onderzoeken van nieuwe bedrijfsmodellen die in de toekomst succesvol zullen zijn, gezien de huidige en toekomstige trends in de maritieme sector.


Tijdens het congres zal er naar de huidige bedrijfsmodellen en analyses worden gekeken om te zien of er een verandering is, in lijn met innovatie en industriële druk, in de manier waarop zaken worden gedaan. Het congres zal ook een blik werpen naar andere bedrijfsmodellen in parallelle sectoren die succesvol zijn gebleken, om lessen te leren uit deze scenario’s. Registreren voor het congres kan via deze e-mail: registration@eurotugowners.com.

More information

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER