Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Ontmoet experts uit de binnenvaart

Europort

Ontmoet experts uit de binnenvaart

Nederland is de thuisbasis van Europa's grootste vloot van binnenvaartschepen en het expertise niveau in deze sector is breed en diepgaand. Meer en meer landen zien duidelijke logistieke en milieuvoordelen, evenals kansen voor internationale handelsgroei, door de ontwikkeling van binnenvaartactiviteiten. Europort is al decennialang een thuishaven voor de binnenvaart.

Redenen om Europort te bezoeken:

  • Slim zakendoen: Maar liefst 41% van de exposanten is actief in de binnenvaart. Bekijk de volledige lijst van exposanten. 
  • Gericht netwerken: 32% van de bezoekers is actief in de binnenvaartsector. Een unieke kans om binnenvaartschippers te ontmoeten!
  • Kennis opdoen:  Europort heeft binnenvaartschippers veel te bieden. Zo organiseert Koninklijke BLN-Schuttevaer haar algemene ledenvergadering en presenteren ze de allereerste editie van 'KANAAL320'. Een serie waarin belangrijke en vooral inspirerende personen voor de binnenvaart worden geïnterviewd. BLN-Schuttevaer trapt dit nieuwe initiatief af met minister Cora van Nieuwenhuizen. Klik hier voor meer informatie. 

Bekijk het volledige programma

Speciale schepen, slimme oplossingen

Het beurs- en congresprogramma is toonaangevend op het gebied van 'special purpose’ schepen. Met 27.000 professionele bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaats. Het overkoepelende thema van Europort 2019 is 'special ships, smart solutions'. De voortdurende evolutie van slimme technologie die de toekomst van de scheepvaart en scheepsbouw hervormen komt uitgebreid aan bod op zowel de beursvloer als in het kennisprogramma. Ook het belang van goed opgeleide mensen, slim zaken doen en succesvolle business modellen staan op de agenda.
Why special ships, smart solutions?


 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER