Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-Offshore energie innovaties

Europort

Offshore energie innovaties

Terwijl de offshore windenergiemarkt snel groeit, zijn er verschillende andere bronnen van hernieuwbare energie die offshore kunnen worden opgewekt. Schattingen tonen aan dat oceaan energie, zoals golf- en getijdenenergie, tegen 2050 10% van de elektriciteitsvraag van de EU zou kunnen dekken. Bezoek Europort en ontdek innovaties in scheepsconcepten, -ontwerpen en -operaties die de opwekking van hernieuwbare energie tegen een kostprijs ondersteunen.

 

Drie redenen om Europort te bezoeken:

  • Een kans voor slimme bedrijven in deze sector: 76% van de exposanten heeft een verbinding met de offshore ondersteuningsmarkt.
    Bekijk de volledige lijst met exposanten
  • Gerichte netwerken: 46% van de bezoekers is betrokken bij de offshore-sector. Ontmoet potentiële zakenpartners.
  • Kennis verrijken: een van de Europort Masterclasses is gewijd aan speciale offshore-schepen en onderzoekt 'Maritieme oplossingen voor offshore hernieuwbare energie'.
    Bekijk het volledige programma

Speciale schepen, slimme oplossingen

Europort is de toonaangevende vakbeurs voor special purpose schepen. Europort is de zakelijke ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie, met haar focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Met 27.000 professionele bezoekers en 1.100 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaatsen.

Het overkoepelende thema van Europort 2019 is 'special ships, smart solutions'. De voortdurende evolutie van slimme technologie die de toekomst van de scheepvaart en scheepsbouw zal hervormen komt uitgebreid aan bod op zowel de beursvloer als in het kennisprogramma. Ook het belang van hooggeschoolde en slimme arbeidskrachten en de vele facetten van slim zaken doen en succesvolle business modellen zullen gedetailleerd worden besproken.

Meer informatie

Zien wij u op Europort 2019?

Ontmoet bestaande en nieuwe contacten, deel ervaringen en ontdek Europort van 5 - 8 november 2019 in Ahoy, meld je aan voor een gratis bezoek.

Registreer nu!

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER