Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-University innovations

Europort

University innovations

Het TU Delft Solar Boat Team bestaat uit 19 gemotiveerde ingenieus uit zeven verschillende faculteiten, die een positieve impact willen hebben op de maritieme wereld. Om dit doel te bereiken, concurreren we in de Monaco Open Sea Solar & Energy Challenge om de mogelijkheden en de kracht van zonne-energie en efficiënte ontwerpen te tonen. Vorig jaar werden we wereldkampioen in Monaco, maar dit jaar is de uitdaging nog groter, omdat de race zal langer zijn. We zullen grenzen van de technologie moeten verleggen, het team tot het uiterste duwen en samen met onze partners onze beste boot ooit bouwen! Op deze manier kunnen we de volgende stap zetten naar een duurzame maritieme wereld!

Solar Boat Twente is een multidisciplinair studententeam dat zich richt op het ontwerpen en bouwen van een zonneboot in één jaar. Ze proberen het bewustzijn over duurzaamheid in de maritieme sector te stimuleren en te vergroten. Tijdens de Solar Sport One competitie in 2020 zal het team proberen naar een podiumpositie te racen door een betrouwbare 'vliegende’ boot te bouwen. In deze competitie werkt het team samen naar de wereldkampioenschappen in Monaco!

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER