Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-The future generation of shipping' seminar

Europort

The future generation of shipping' seminar

Het hoofddoel van dit seminar dat georganiseerd wordt door YoungShip Rotterdam is om de bekendheid van getalenteerde jonge professionals binnen de maritieme industrie te vergroten. Bovendien willen de jonge professionals de identiteit van hun bedrijf kort toelichten. Uiteindelijk zullen ze de nieuwste trends in de maritieme sector delen op basis van 'special ships, smart solutions’.
 

Dit inclusieve seminar raakt het Europort-thema 'special ships, smart solutions'. Omdat de belangstelling van de Jong Havenvereniging- en YoungShip leden divers is, hebben we gekozen voor drie verschillende lezingen die gespecialiseerd zijn binnen het eigen speelveld. Bovendien willen we een mix van mensen die meer vertellen over de business binnen de maritieme industrie, afgewisseld met meer vaardigheden die vereist zijn voor de dagelijkse praktijk. 
 

Het seminar wordt afgesloten met een netwerkborrel. Tijdens deze sociale bijeenkomst is er een open discussie met de presentator en daarnaast zal er een pub quiz gehouden worden. Let op, registreer u voor het evenement en registeer u voor Europort (gratis). Klik hier voor de website. 

 

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER