Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-#YoungEuroport

Europort

#YoungEuroport

Ben jij een maritieme professional van de nieuwe generatie? Dan nodigen wij je zeker uit om deel te nemen aan het #YoungEuroport-programma! Dit programma biedt vele activiteiten en mogelijkheden om kennis te delen, in contact te komen met marktleiders en te netwerken met maritieme professionals uit de hele wereld.

Redenen om Europort te bezoeken:

  • Studenten 'On stage’
  • CAREER4SEA - EUROPORT New Generation Award
  • 'The future generation of shipping’-seminar, georganiseerd door YoungShip Rotterdam
  • Universitaire innovaties
  • CareerLab, ontwikkeld door Talentium
  • Lancering van Shipathon 2020 - voor slimme zeeschepen. Meer informatie.
  • Jobroute inclusief netwerken, georganiseerd door Navingo
     

Speciale schepen, slimme oplossingen

Het beurs- en congresprogramma is toonaangevend op het gebied van 'special purpose’ schepen. Met 27.000 professionele bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaats.

Het overkoepelende thema van Europort 2019 is 'special ships, smart solutions'. De voortdurende evolutie van slimme technologie die de toekomst van de scheepvaart en scheepsbouw hervormen komt uitgebreid aan bod op zowel de beursvloer als in het kennisprogramma. Ook het belang van goed opgeleide mensen, slim zaken doen en succesvolle business modellen staan op de agenda. 
Waarom speciale schepen, slimme oplossingen?

Zien wij u op Europort 2019?

Ontmoet bestaande en nieuwe contacten, deel ervaringen en ontdek Europort van 5 - 8 november 2019 in Ahoy, meld je aan voor een gratis bezoek.
Registreer nu!

 

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER