Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Innovatieve offshore schepen

Europort

Innovatieve offshore schepen

Terwijl de offshore windenergiemarkt snel groeit, zijn er verschillende andere bronnen van hernieuwbare energie die offshore kunnen worden opgewekt. Schattingen tonen aan dat oceaan energie, zoals golf- en getijdenenergie, tegen 2050 10% van de elektriciteitsvraag van de EU zou kunnen dekken. Bezoek Europort en ontdek innovaties in scheepsconcepten, -ontwerpen en -equipment die de opwekking van hernieuwbare energie op kostenefficiënte wijze realiseren.

Redenen om Europort te bezoeken:

  • Slim zakendoen: Meer dan 75% van de exposanten is actief als bouwer of toeleverancier van offshore (support)schepen
  • Peer-to-peer netwerken: bijna de helft van de bezoekers is actief in de offshore markt. De beurs  is een must voor offshore rederijen, offshore aannemers, - operators en installatiebedrijven, scheepswerven, scheepsarchitecten, R & D-specialisten en ingenieurs.
  • Kennis opdoen: Op het programma van Europort staat dit jaar onder andere een masterclass die gewijd is aan speciale offshore-schepen: 'Maritime solutions for offshore renewable energy’.

Bekijk het volledige programma.

Speciale schepen, slimme oplossingen

Het beurs- en congresprogramma is toonaangevend op het gebied van 'special purpose’ schepen. Met 27.000 professionele bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaats.

Het overkoepelende thema van Europort 2019 is 'special ships, smart solutions'. De voortdurende evolutie van slimme technologie die de toekomst van de scheepvaart en scheepsbouw hervormen komt uitgebreid aan bod op zowel de beursvloer als in het kennisprogramma. Ook het belang van goed opgeleide mensen, slim zaken doen en succesvolle business modellen staan op de agenda. 
Waarom speciale schepen, slimme oplossingen?

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER