Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Innovaties voor de visserij

Europort

Innovaties voor de visserij

De recente introductie van verschillende nieuwe visserijtechnieken illustreert hoe deze eeuwenoude industrie blijft innoveren. Europort toont producten en diensten met een hoge technologische inhoud  die niet alleen interessant zijn voor nieuwbouw maar ook voor de reparatie en vernieuwing van vissersvloten.

Redenen om Europort te bezoeken: 

  • Slim zakendoen: 42% van de exposanten is toeleverancier aan de visserij. Bekijk de volledige lijst met exposanten. 
  • Peer-to-peer netwerken: 21% van de bezoekers is verbonden met de visserijsector. Ontmoet uw branchegenoten!
     

Speciale schepen, slimme oplossingen

Het beurs- en congresprogramma is toonaangevend op het gebied van 'special purpose’ schepen. Met 27.000 professionele bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaats.

Het overkoepelende thema van Europort 2019 is 'special ships, smart solutions'. De voortdurende evolutie van slimme technologie die de toekomst van de scheepvaart en scheepsbouw hervormen komt uitgebreid aan bod op zowel de beursvloer als in het kennisprogramma. Ook het belang van goed opgeleide mensen, slim zaken doen en succesvolle business modellen staan op de agenda. 
Waarom speciale schepen, slimme oplossingen?

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER