Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Hightech workboats

Europort

Hightech workboats

Ze vallen misschien niet op in termen van grootte of elegantheid, maar moderne werkboten bevatten een schat aan hightech apparatuur onder hun robuuste, weerbestendige romp. Van sleepboten tot brandblusschepen, Europort is van belang voor alle maritieme professionals die betrokken zijn bij deze verrassend geavanceerde sector.

Redenen om Europort te bezoeken:

  • Slim zakendoen: met 56%, is ruim de helft van de exposanten op Europort actief in de wereld van workboats. Bekijk de volledige lijst van exposanten. 

Peer-to-peer netwerken: 29% van de bezoekers is verbonden met de werkbootsector. Grijp de kans om je branchegenoten te leren kennen.
Kennis opdoen: de European Tugowners Association (ETA) organiseert dit jaar voor het eerst hun najaarscongres op 7 november in Rotterdam Ahoy.

Bekijk het volledige programma

 

Speciale schepen, slimme oplossingen

Het beurs- en congresprogramma is toonaangevend op het gebied van 'special purpose’ schepen. Met 27.000 professionele bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaats.

Het overkoepelende thema van Europort 2019 is 'special ships, smart solutions'. De voortdurende evolutie van slimme technologie die de toekomst van de scheepvaart en scheepsbouw hervormen komt uitgebreid aan bod op zowel de beursvloer als in het kennisprogramma. Ook het belang van goed opgeleide mensen, slim zaken doen en succesvolle business modellen staan op de agenda. 
Waarom speciale schepen, slimme oplossingen?

 

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER