Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-Efficiëntieverbeteringen voor de (korte) zeevaart

Europort

Efficiëntieverbeteringen voor de (korte) zeevaart

De korte zeevaart speelt een cruciale rol als het gaat om een duurzame manier om passagiers en vracht binnen Europa te vervoeren. De ontwikkeling van nieuwe technologie, met name gericht op het verbeteren van de milieubescherming, is indrukwekkend. Om te voldoen aan regelgeving en om concurrerend te blijven, is verdere optimalisatie van essentieel belang. Europort is dé plek om de nieuwste kansen en innovaties te verkennen om kosten te besparen, de capaciteit van schepen te maximaliseren en de kracht van digitalisering te benutten. We hopen u daar te ontmoeten!

 

Drie redenen om Europort te bezoeken:

  • Slim zakendoen binnen uw eigen sector: 66% van de exposanten is betrokken bij korte of verre vaart.
    Bekijk de volledige lijst met exposanten
  • Gerichte netwerken: 39% van de bezoekers is verbonden met short sea shipping, wat een unieke kans biedt om contact te leggen met branchegenoten.
  • Kennis opdoen: een van de Europort-Masterclasses, 'Optimalisatie van efficiëntie voor short sea-operaties', is specifiek voor deze sector.
    Bekijk het volledige programma

Speciale schepen, slimme oplossingen

Europort is de toonaangevende vakbeurs voor special purpose schepen. Europort is de zakelijke ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie, met haar focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Met 27.000 professionele bezoekers en 1.100 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaatsen.

Het overkoepelende thema van Europort 2019 is 'special ships, smart solutions'. De voortdurende evolutie van slimme technologie die de toekomst van de scheepvaart en scheepsbouw zal hervormen komt uitgebreid aan bod op zowel de beursvloer als in het kennisprogramma. Ook het belang van hooggeschoolde en slimme arbeidskrachten en de vele facetten van slim zaken doen en succesvolle business modellen zullen gedetailleerd worden besproken.

Meer informatie

Zien wij u op Europort 2019?

Ontmoet bestaande en nieuwe contacten, deel ervaringen en ontdek Europort van 5 - 8 november 2019 in Ahoy, meld je aan voor een gratis bezoek.

Registreer nu!

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER