Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Efficiëntie in (short) sea shipping.

Europort

Efficiëntie in (short) sea shipping.

De verduurzaming in de zeevaart speelt een cruciale rol als het gaat om een manier om passagiers en vracht binnen Europa te vervoeren. De ontwikkeling van nieuwe technologie, met name gericht op het verbeteren van de milieubescherming, is indrukwekkend. Om te voldoen aan regelgeving en om concurrerend te blijven, is verdere optimalisatie van essentieel belang. Europort is dé plek om de nieuwste kansen en innovaties te verkennen om kosten te besparen, de capaciteit van schepen te maximaliseren en de kracht van digitalisering te benutten.

Redenen om Europort te bezoeken:

  • Slim zakendoen: met 66% van de exposanten is een overgrote meerderheid op Europort actief als bouwer of toeleverancier van (short) sea schepen. Bekijk de volledige lijst met exposanten. 
  • Peer-to-peer netwerken: 39% van de bezoekers is verbonden met short sea shipping. Europort is een must voor vertegenwoordigers van (short) sea bedrijven zoals fleet managers, superintendents, sustainability managers, operational managers, naval architects, project managers, surveyors en inkopers.
    Kennis opdoen: op het programma van Europort staat dit jaar onder andere de masterclass: 'Optimizing efficiency of short sea operations’.

Bekijk het volledige programma

Speciale schepen, slimme oplossingen

Het beurs- en congresprogramma is toonaangevend op het gebied van 'special purpose’ schepen. Met 27.000 professionele bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaats.

Het overkoepelende thema van Europort 2019 is 'special ships, smart solutions'. De voortdurende evolutie van slimme technologie die de toekomst van de scheepvaart en scheepsbouw hervormen komt uitgebreid aan bod op zowel de beursvloer als in het kennisprogramma. Ook het belang van goed opgeleide mensen, slim zaken doen en succesvolle business modellen staan op de agenda. 
Waarom speciale schepen, slimme oplossingen?

Zien wij u op Europort 2019?

Ontmoet bestaande en nieuwe contacten, deel ervaringen en ontdek Europort van 5 - 8 november 2019 in Ahoy, meld je aan voor een gratis bezoek.
Registreer nu!

 

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER