Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Efficiëntie in (short) sea shipping

Europort

Efficiëntie in (short) sea shipping

De verduurzaming in de zeevaart speelt een cruciale rol als het gaat om een manier om passagiers en vracht binnen Europa te vervoeren. De ontwikkeling van nieuwe technologie, met name gericht op het verbeteren van de milieubescherming, is indrukwekkend. Om te voldoen aan regelgeving en om concurrerend te blijven, is verdere optimalisatie van essentieel belang. Europort is dé plek om de nieuwste kansen en innovaties te verkennen om kosten te besparen, de capaciteit van schepen te maximaliseren en de kracht van digitalisering te benutten.

Redenen om Europort te bezoeken:

  • Slim zakendoen: met 62% van de exposanten is een overgrote meerderheid op Europort actief als bouwer of toeleverancier van (short) sea schepen. Bekijk de volledige lijst met exposanten. 
  • Peer-to-peer netwerken: 43% van de bezoekers is verbonden met short sea shipping. Europort is een must voor vertegenwoordigers van (short) sea bedrijven zoals fleet managers, superintendents, sustainability managers, operational managers, naval architects, project managers, surveyors en inkopers.
  • Kennis opdoen: Europort kent een uitgebreid kennisprogramma.

Bekijk het volledige programma

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER