Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-De premier league in super yachts

Europort

De premier league in super yachts

Nederlanders zijn onbetwiste leiders in de luxe superjachtmarkt. Niet alleen in termen van de hoge kwaliteit van bouwwerkzaamheden, maar ook van de innovatieve ontwerpen en technologie die aan boord wordt gebruikt. Geen wonder dus dat op Europort vele internationale toeleveranciers, service providers en super yacht specialisten aanwezig zijn.

Redenen om Europort te bezoeken

  • De ideale gelegenheid voor bouwers van deze geavanceerde schepen om nieuwe innovatie toepassingen te bespreken en toeleveranciers te ontmoeten
  • Slim zakendoen: 42% van de exposanten is actief in de superjachtsector. Bekijk de volledige lijst met exposanten. 
  • Peer-to-peer netwerken: 22% van de bezoekers van Europort zijn verbonden met de superjachtsector.

 

Speciale schepen, slimme oplossingen

Het beurs- en congresprogramma is toonaangevend op het gebied van 'special purpose’ schepen. Met 27.000 professionele bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaats. Het overkoepelende thema van Europort 2019 is 'special ships, smart solutions'. De voortdurende evolutie van slimme technologie die de toekomst van de scheepvaart en scheepsbouw hervormen komt uitgebreid aan bod op zowel de beursvloer als in het kennisprogramma. Ook het belang van goed opgeleide mensen, slim zaken doen en succesvolle business modellen staan op de agenda.
Waarom speciale schepen, slimme oplossingen?

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER