Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Booming cruise en ferry sector

Europort

Booming cruise en ferry sector

De cruisemarkt is booming in zowel het zee als het riviersegment. Omdat cruiseschepen en veerboten steeds geavanceerder worden en het belang van de sector voor de economie van belangrijke havensteden toeneemt, is Europort het ideale evenement om recente innovaties te bekijken en toekomstige mogelijkheden voor deze sector te verkennen. Het is ook de gelegenheid om collega-professionals te ontmoeten!

Redenen om Europort te bezoeken:

Bekijk het volledige programma

Speciale schepen, slimme oplossingen

Het beurs- en congresprogramma is toonaangevend op het gebied van 'special purpose’ schepen. Met 27.000 professionele bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaats.

Het overkoepelende thema van Europort 2019 is 'special ships, smart solutions'. De voortdurende evolutie van slimme technologie die de toekomst van de scheepvaart en scheepsbouw hervormen komt uitgebreid aan bod op zowel de beursvloer als in het kennisprogramma. Ook het belang van goed opgeleide mensen, slim zaken doen en succesvolle business modellen staan op de agenda. 
Waarom speciale schepen, slimme oplossingen?

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER