Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Baanbrekende marineschepen

Europort

Baanbrekende marineschepen

Tegenwoordig investeren overheden over de hele wereld steeds meer in het vergroten van hun zeemacht. Met vaak  baanbrekende innovaties zoals cybersecurity, die zich vervolgens binnen de gehele scheepvaartindustrie verspreiden. De marine-sector is hiermee van vitaal belang voor iedereen die actief is op maritiem gebied.

Redenen om Europort te bezoeken:

  • Slim zakendoen: 56% van de exposanten is direct of indirect betrokken bij de bouw van marineschepen. Bekijk de volledige lijst met exposanten.
  • Gericht netwerken: 29% van de bezoekers is verbonden met het maritieme segment. Ontmoet gelijkgestemde professionals in de sector.
  • Europort is een must voor maritieme veiligheids- en beveiligingsorganisaties, marine afdelingen, scheepswerven, R & D-specialisten, business developers, onderzoekers, ingenieurs en beleidsadviseurs van regelgevende instanties.
  • Kennis opdoen: op het programma dit jaar staat onder andere de Europort Masterclass 'Naval innovations as source of inspiration’.

Bekijk het volledige programma. 

Speciale schepen, slimme oplossingen

Het beurs- en congresprogramma is toonaangevend op het gebied van 'special purpose’ schepen. Met 27.000 professionele bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaats.

Het overkoepelende thema van Europort 2019 is 'special ships, smart solutions'. De voortdurende evolutie van slimme technologie die de toekomst van de scheepvaart en scheepsbouw hervormen komt uitgebreid aan bod op zowel de beursvloer als in het kennisprogramma. Ook het belang van goed opgeleide mensen, slim zaken doen en succesvolle business modellen staan op de agenda. 
Waarom speciale schepen, slimme oplossingen?

 

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER