Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Smart solutions

  • EUROPORT: SPECIAL SHIPS, SMART SOLUTIONSHet overkoepelende thema van Europort 2019 is ‘special ships, smart solutions'. De voortdurende evolutie van slimme technologie die de toekomst van de scheepvaart en scheepsbouw zal hervormen komt uitgebreid aan bod op zowel de beursvloer als in het kennisprogramma. Ook het belang van hooggeschoolde en slimme arbeidskrachten en de vele facetten van slim zaken doen en succesvolle business modellen zullen gedetailleerd worden besproken.
  • Smart businessScheepvaartrevoluties vergen over het algemeen tijd, maar de impact van nieuwe wetgeving, ontwrichtende innovaties, nieuwe rollen en nieuwe actoren kan niet worden genegeerd. Het vereist een grondige analyse van waarde propositie, bedrijfsmiddelen en processen met als belangrijkste doel winst te maken.
  • Smart peopleHet succes en het concurrentievermogen van de sector zijn afhankelijk van een hooggeschoold personeelsbestand dat in staat is om innovaties te ontwikkelen en te opereren in een markt met verhoogde complexiteit en nieuwe zakelijke gebieden. Bij het voeren van de discussie over menselijk kapitaal is het cruciaal om jong talent te betrekken, nieuwe inzichten te delen en te investeren in de expertise van mensen die de veranderende bedrijfsbehoeften weerspiegelen.
  • Smart technologyDe maritieme industrie evolueert voortdurend en streeft naar meer innovatie. De ontwikkeling van revolutionaire technologieën zal de toekomst van scheepvaart en scheepsbouw veranderen. Europort ziet innovatie als een belangrijke motor voor succes.
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER