Europort - 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy-IRANIMEX

Europort

IRANIMEX

Iran went gestaag aan het feit dat ze weer onderdeel zijn van de internationale zakenwereld. Na jaren van isolatie geniet de Iraniërs van de vooruitzichten op wereldwijde samenwerking en hebben zij de eerste stappen genomen in de aankoop van luxe producten, vervoersmiddelen en industriële apparatuur.  En vele stappen zullen nog volgen.  Iran heeft weer toegang tot fondsen die voorheen bevroren waren en hun motivatie om internationaal zaken te doen wordt nog duidelijker door hun hoge ambities voor de toekomst.

Beurzen spelen een centrale rol in het tot stand komen van zaken doen tussen Iraanse en internationale bedrijven. IRANIMEX2018, powered by Europort is hiervan een goed voorbeeld. Van 20 t/m 22 november 2018 vindt de 20e editie van deze maritieme en offshore vakbeurs plaats.

 

Bezoek de website voor meer informatie.

 

Exposantenlijst 2017
Bekijk de exposantenlijst van IRANIMEX2017.

 

Openingstijden en locatie

IRANIMEX2018 is dagelijks geopend van 16.00 - 22.00 uur.

Beurslocatie:
Kish International Exhibition Center
naast de luchthaven
Kish Island, Iran

Editie 2016
In oktober 2016 vond de eerste editie van IRANIMEX, powered by Europort plaats op Kish Island in Iran. De vakbeurs huisvestte 300 exposanten uit 22 verschillende landen, die hun producten en diensten presenteerden aan ruim 9.000 bezoekers uit alle lagen van de maritieme industrie en overheid. Exposanten prezen de mogelijkheden van de Iraanse maritieme & offshore markt en de veelbelovende contacten die gemaakt werden tijdens het event.  Bekijk de fotoselectie of de video-impressie van IRANIMEX2016.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER