Europort - 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy-Europort Turkey

Europort

Europort Turkey

 

In reactie op de vraag uit de markt, heeft Europort zijn beursactiviteiten de afgelopen jaren uitgebreid naar andere maritieme regio’s zoals Turkije.
 

De afgelopen jaren heeft Europort zich ontwikkeld als de toonaangevende maritieme ontmoetingsplaats in Istanbul waar de Turkse en internationale scheepsbouwindustrie bij elkaar werd gebracht. Na een decennium lang bouwen aan een goede en stevige basis, is het nu tijd voor een volgend stadium. Voor 2017 heeft Europort gekozen voor een nieuwe locatie, midden in het hart van de scheepsbouwindustrie van Istanbul: Tuzla.

Tegelijk hiermee, komt een nieuwe branding van de beurs die de maritieme kracht van Turkij onderstreept, niet alleen in Istanbul maar ook in andere belangrijke gebieden in het land. Europort Turkey vindt plaats van 5 - 8 April 2017 in Viaport Marina in Tuzla, de jongste en meest dynamische haven van Turkije. Download de brochure.
 

Neem nu deel!
Europort Turkey 2017 wordt georganiseerd door Rotterdam Ahoy en VIA Fuar. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van maritieme beurzen op verschillende continenten en onze diepgaande kennis van de internationale maritieme industrie, kunt u vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige beurs. Om de wensen van onze exposanten zo goed mogelijk in te vullen, hebben we een aantal deelnamemogelijkheden voor u samengesteld. Sluit aan bij uw branchegenoten and reserveer uw gewenste standlocatie op tijd.  Download het deelnameformulier hier.


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@europort.nl.

Exposantenlijst
Bekijk de huidige exposantenlijst van Europort Turkey 2017.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER