Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-Europort Turkey

Europort

Europort Turkey

In reactie op de vraag uit de markt, heeft Europort zijn beursactiviteiten de afgelopen jaren uitgebreid naar andere maritieme regio’s zoals Turkije.

 


Europort Turkey 2017
De 14e editie van Europort Turkey, die plaatsvond van 5 - 8 April 2017 in Tuzla, Istanbul,  kreeg hoge waardering voor haar nieuwe locatie in Tuzla. Voor de eerste keer in de lange historie van Europort Turkey, verhuisde de beurs naar de jonge en dynamische haven 'Viaport Marina’, gelegen in het hart van de scheepsbouwregio Tuzla. Speciaal voor Europort Turkey werden twee tijdelijke hallen gebouwd, waar 200 deelnemende bedrijven en 4,528 maritieme professionals van hoog niveau elkaar ontmoetten en zakenrelaties versterkt werden.

 

Beslissers van hoog niveau
Exposanten waren met name tevreden over de kwaliteit van het bezoek. Hooggeplaatste vertegenwoordigers uit de maritieme industrie die een belangrijke rol spelen in beleid, investeringen en operationele beslissingen, bezochten de beurs. De heer Hinne Hoekstra, Technical Manager IMSE Bvba - Belgium, zei: "Dit was de 1e keer dat wij deelnamen aan Europort Turkey. We zijn erg blij met de waardevolle contacten die we gelegd hebben met high level decision makers van scheepswerven, scheepseigenaren en scheepshandelaren.”

 

Veel netwerkmogelijkheden
Op de openingsdag van Europort Turkey, vond een VIP netwerkreceptie plaats aan boord van de IDO ferryboot. Meer dan 250 genodigden gebruikten deze gelegenheid om bekenden uit de industrie te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast vonden diverse goedbezochte recepties op de beursvloer plaats, evenals de Europort after party in het Crowne Plaza hotel op vrijdagavond.

 

Exposantenlijst
Bekijk de exposantenlijst van Europort Turkey 2017.

 

Volgende editie
De volgende editie van Europort Turkey vindt plaats in april 2019.  Neem voor meer informatie contact met ons op via info@europort.nl.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER