Europort - 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy-Europort Romania

Europort

Europort Romania

Van 15 t/m 17 mei 2018 vindt de 12e editie van Europort Romania plaats in de IDU Hall in Constanta. Gedurende drie dagen komen circa 50 maritieme toeleveranciers in contact met 500 maritieme professionals uit Roemenië en andere landen rondom de Zwarte Zee.  Zie de brochure voor meer informatie. 
 

Deelnameformulier
Download het deelnameformulier.

Exposantenprofiel
Internationale leveranciers met technologische expertise op het gebied van voortstuwing, elektronica, automatisering, communicatie, hydraulica, dek- en veiligheidsuitrusting, hulpsystemen en maritieme diensten. Onderscheid uzelf van de menigte en zorg ervoor dat u uw deelname snel bevestigt. Klik hier voor een overzicht van de exposanten op Europort Romania 2016.

Bezoekersprofiel
Europort Romania is interessant om te bezoeken voor het management van scheepswerven, eigenaren / rederijen van zee- en rivierschepen, handelsbedrijven in maritieme equipment, havenmanagement, bergingsbedrijven, haven- en sleepdiensten, vrachtafhandelingsbedrijven, administratiebedrijven van vaarwegen, marine autoriteiten and maritieme ontwerpers.


Meer informatie? Neem contact op met ons via info@europort.nl of één van onze internationale vertegenwoordigers.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER