Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-Europort Romania

Europort

Europort Romania

Van 15 t/m 17 mei 2018 vindt de 12e editie van Europort Romania plaats in de IDU Hall in Constanta. Gedurende drie dagen komen circa 50 maritieme toeleveranciers in contact met 500 maritieme professionals uit Roemenië en andere landen rondom de Zwarte Zee.  Zie de brochure voor meer informatie. 
 

Deelnameformulier
Download het deelnameformulier.

 

Meer informatie over deelname? Neem contact op met ons via info@europort.nl of één van onze internationale vertegenwoordigers.


Exposantenprofiel
Internationale leveranciers met technologische expertise op het gebied van voortstuwing, elektronica, automatisering, communicatie, hydraulica, dek- en veiligheidsuitrusting, hulpsystemen en maritieme diensten. Onderscheid uzelf van de menigte en zorg ervoor dat u uw deelname snel bevestigt.

 

Exposantenlijst

Bekijk de exposantenlijst van Europort Romania 2018.


Bezoekersprofiel
Europort Romania is interessant om te bezoeken voor het management van scheepswerven, eigenaren / rederijen van zee- en rivierschepen, handelsbedrijven in maritieme equipment, havenmanagement, bergingsbedrijven, haven- en sleepdiensten, vrachtafhandelingsbedrijven, administratiebedrijven van vaarwegen, marine autoriteiten and maritieme ontwerpers.

 

Bezoekersinformatie

Europort Romania 2018 kan gratis bezocht worden, na registratie op locatie. 

 

Openingstijden

Dinsdag 15 mei:             12:00 - 17:00 uur

Woensdag 16 mei:        10:00 - 17:00 uur

Donderdag 17 mei:       10:00 - 15:00 uur

 

Locatie
IDU Hall, Mamaia, Constanta - Plan route

 

Download de uitnodiging voor meer informatie. 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER