Europort - 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy-Andere Europort evenementen

Europort

Andere Europort evenementen


Door de jaren heen heeft Rotterdam Ahoy haar maritieme beursactiviteiten uitgebreid naar andere belangrijke scheepsbouwregio’s in de wereld. Momenteel organiseert Ahoy onder het Europort label maritieme vakevenementen in Roemenië, Iran en Turkije. Klik op onderstaande tabs voor meer informatie over aankomende Europort evenementen.

  • IRANIMEX
  • Europort Turkey
  • Europort Romania

Van 18 t/m 21 oktober 2016 vond de eerste editie van IRANIMEX, powered by Europort plaats op Kish Island in Iran. De vakbeurs huisvestte 300 exposanten uit 22 verschillende landen, die hun producten en diensten presenteerden aan ruim 9.000 bezoekers uit alle lagen van de maritieme industrie en overheid. Exposanten prezen de mogelijkheden van de Iraanse maritieme & offshore markt en de veelbelovende contacten die gemaakt werden tijdens het event.   

 

Voor veel internationale exposanten was IRANIMEX2016 de eerste kans om in contact te komen met de Iraanse maritieme & offshore industrie en de resultaten bleken vaak boven verwachting. Lees het volledige slotpersbericht (in Engels).

 

Fotoselectie
Bekijk de fotoselectie van IRANIMEX2016.
 

Plattegrond

Klik voor de plattegrond van IRANIMEX en bekijk de exposantenlijst.

 

De volgende editie
De volgende editie van IRANIMEX, powered by Europort, vindt plaats van 12 - 14 december 2017 op het eiland Kish, in Iran. Wij zullen u op de hoogte houden via deze website.
 

 

In reactie op de vraag uit de markt, heeft Europort zijn beursactiviteiten de afgelopen jaren uitgebreid naar andere maritieme regio’s zoals Turkije.
 

De afgelopen jaren heeft Europort zich ontwikkeld als de toonaangevende maritieme ontmoetingsplaats in Istanbul waar de Turkse en internationale scheepsbouwindustrie bij elkaar werd gebracht. Na een decennium lang bouwen aan een goede en stevige basis, is het nu tijd voor een volgend stadium. Voor 2017 heeft Europort gekozen voor een nieuwe locatie, midden in het hart van de scheepsbouwindustrie van Istanbul: Tuzla.

Tegelijk hiermee, komt een nieuwe branding van de beurs die de maritieme kracht van Turkij onderstreept, niet alleen in Istanbul maar ook in andere belangrijke gebieden in het land. Europort Turkey vindt plaats van 5 - 8 April 2017 in Viaport Marina in Tuzla, de jongste en meest dynamische haven van Turkije. Download de brochure.
 

Neem nu deel!
Europort Turkey 2017 wordt georganiseerd door Rotterdam Ahoy en VIA Fuar. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van maritieme beurzen op verschillende continenten en onze diepgaande kennis van de internationale maritieme industrie, kunt u vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige beurs. Om de wensen van onze exposanten zo goed mogelijk in te vullen, hebben we een aantal deelnamemogelijkheden voor u samengesteld. Sluit aan bij uw branchegenoten and reserveer uw gewenste standlocatie op tijd.  Download het deelnameformulier hier.


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@europort.nl.


Van 10 t/m 12 mei 2016 vond de 11e editie van Europort Romania plaats in de IDU Hall in Constanta. Gedurende drie dagen kwam een record aantal van 63 maritieme toeleveranciers in contact met meer dan 500 maritieme professionals uit Roemenië en andere landen rondom de Zwarte Zee. Hiermee heeft Europort Romania wederom haar positie van leidende maritieme ontmoetingsplaats in Roemenië bewezen. Lees het slotbericht hier. De volgende editie van Europort Romania staat gepland voor 15 t/m 18 mei 2018.

Deelnameformulier
Download het deelnameformulier.

Exposantenprofiel
Internationale leveranciers met technologische expertise op het gebied van voortstuwing, elektronica, automatisering, communicatie, hydraulica, dek- en veiligheidsuitrusting, hulpsystemen en maritieme diensten. Onderscheid uzelf van de menigte en zorg ervoor dat u uw deelname snel bevestigt. Klik hier voor een overzicht van de exposanten op Europort Romania 2016.

Bezoekersprofiel
Europort Romania is interessant om te bezoeken voor het management van scheepswerven, eigenaren / rederijen van zee- en rivierschepen, handelsbedrijven in maritieme equipment, havenmanagement, bergingsbedrijven, haven- en sleepdiensten, vrachtafhandelingsbedrijven, administratiebedrijven van vaarwegen, marine autoriteiten and maritieme ontwerpers.


Meer informatie? Neem contact op met ons via info@europort.nl of één van onze internationale vertegenwoordigers.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER