Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-Andere Europort evenementen

Europort

Andere Europort evenementen


Door de jaren heen heeft Rotterdam Ahoy haar maritieme beursactiviteiten uitgebreid naar andere belangrijke scheepsbouwregio’s in de wereld. Momenteel organiseert Ahoy onder het Europort label maritieme vakevenementen in Roemenië, Iran en Turkije. Klik op onderstaande tabs voor meer informatie over aankomende Europort evenementen.

  • IRANIMEX
  • Europort Romania
  • Europort Turkey

Met 284 bedrijven vanuit de hele wereld en meer dan 7.000 high end bezoekers uit de scheepsbouw en offshore industrie, heeft IRANIMEX2017 wederom haar positie bevestigd als belangrijke beurs in een kansrijke markt. Door de visavrije zone op Kish Island, is IRANIMEX goed toegankelijk als het gaat om reis en verblijf. Deelname is gemakkelijk door de korte reistijd (slechts 30 minuten vanaf Dubai International Airport) en een visum is niet nodig.

 

De 20e editie van IRANIMEX vindt wederom plaats in het moderne Kish International Exhibition Center en biedt een aantal verschillende ready-to-use standmogelijkheden. Bent u op zoek naar uitbreiding van uw business in de Golfregio? Dan is IRANIMEX, powered by Europort een effectieve en goede opstap naar een gevarieerde en groeiende markt.

 

Bekijk de Engelstalige brochure en meld u aan als exposant voor IRANIMEX2018.

 

Exposantenlijst 2017
Bekijk de exposantenlijst van IRANIMEX2017.

 

Openingstijden en locatie
IRANIMEX2018 is dagelijks geopend van 16.00 - 22.00 uur.

Beurslocatie:
Kish International Exhibition Center
naast de luchthaven
Kish Island, Iran

Fotoselectie
Bekijk de selectie van foto’s van IRANIMEX2017.
 

 

Van 15 t/m 17 mei 2018 vindt de 12e editie van Europort Romania plaats in de IDU Hall in Constanta. Gedurende drie dagen komen circa 50 maritieme toeleveranciers in contact met 500 maritieme professionals uit Roemenië en andere landen rondom de Zwarte Zee.  Zie de brochure voor meer informatie. 
 

Deelnameformulier
Download het deelnameformulier.

 

Meer informatie over deelname? Neem contact op met ons via info@europort.nl of één van onze internationale vertegenwoordigers.


Exposantenprofiel
Internationale leveranciers met technologische expertise op het gebied van voortstuwing, elektronica, automatisering, communicatie, hydraulica, dek- en veiligheidsuitrusting, hulpsystemen en maritieme diensten. Onderscheid uzelf van de menigte en zorg ervoor dat u uw deelname snel bevestigt.

 

Exposantenlijst

Bekijk de exposantenlijst van Europort Romania 2018.


Bezoekersprofiel
Europort Romania is interessant om te bezoeken voor het management van scheepswerven, eigenaren / rederijen van zee- en rivierschepen, handelsbedrijven in maritieme equipment, havenmanagement, bergingsbedrijven, haven- en sleepdiensten, vrachtafhandelingsbedrijven, administratiebedrijven van vaarwegen, marine autoriteiten and maritieme ontwerpers.

 

Bezoekersinformatie

Europort Romania 2018 kan gratis bezocht worden, na registratie op locatie. 

 

Openingstijden

Dinsdag 15 mei:             12:00 - 17:00 uur

Woensdag 16 mei:        10:00 - 17:00 uur

Donderdag 17 mei:       10:00 - 15:00 uur

 

Locatie
IDU Hall, Mamaia, Constanta - Plan route

 

Download de uitnodiging voor meer informatie. 

In reactie op de vraag uit de markt, heeft Europort zijn beursactiviteiten de afgelopen jaren uitgebreid naar andere maritieme regio’s zoals Turkije.

 


Europort Turkey 2017
De 14e editie van Europort Turkey, die plaatsvond van 5 - 8 April 2017 in Tuzla, Istanbul,  kreeg hoge waardering voor haar nieuwe locatie in Tuzla. Voor de eerste keer in de lange historie van Europort Turkey, verhuisde de beurs naar de jonge en dynamische haven 'Viaport Marina’, gelegen in het hart van de scheepsbouwregio Tuzla. Speciaal voor Europort Turkey werden twee tijdelijke hallen gebouwd, waar 200 deelnemende bedrijven en 4,528 maritieme professionals van hoog niveau elkaar ontmoetten en zakenrelaties versterkt werden.

 

Beslissers van hoog niveau
Exposanten waren met name tevreden over de kwaliteit van het bezoek. Hooggeplaatste vertegenwoordigers uit de maritieme industrie die een belangrijke rol spelen in beleid, investeringen en operationele beslissingen, bezochten de beurs. De heer Hinne Hoekstra, Technical Manager IMSE Bvba - Belgium, zei: "Dit was de 1e keer dat wij deelnamen aan Europort Turkey. We zijn erg blij met de waardevolle contacten die we gelegd hebben met high level decision makers van scheepswerven, scheepseigenaren en scheepshandelaren.”

 

Veel netwerkmogelijkheden
Op de openingsdag van Europort Turkey, vond een VIP netwerkreceptie plaats aan boord van de IDO ferryboot. Meer dan 250 genodigden gebruikten deze gelegenheid om bekenden uit de industrie te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast vonden diverse goedbezochte recepties op de beursvloer plaats, evenals de Europort after party in het Crowne Plaza hotel op vrijdagavond.

 

Exposantenlijst
Bekijk de exposantenlijst van Europort Turkey 2017.

 

Volgende editie
De volgende editie van Europort Turkey vindt plaats in april 2019.  Neem voor meer informatie contact met ons op via info@europort.nl.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER