Europort - 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy-Andere Europort evenementen

Europort

Andere Europort evenementen


Door de jaren heen heeft Rotterdam Ahoy haar maritieme beursactiviteiten uitgebreid naar andere belangrijke scheepsbouwregio’s in de wereld. Momenteel organiseert Ahoy onder het Europort label maritieme vakevenementen in Roemenië, Iran en Turkije. Klik op onderstaande tabs voor meer informatie over aankomende Europort evenementen.

  • IRANIMEX
  • Europort Turkey
  • Europort Romania

Iran went gestaag aan het feit dat ze weer onderdeel zijn van de internationale zakenwereld. Na jaren van isolatie geniet de Iraniërs van de vooruitzichten op wereldwijde samenwerking en hebben zij de eerste stappen genomen in de aankoop van luxe producten, vervoersmiddelen en industriële apparatuur.  En vele stappen zullen nog volgen.  Iran heeft weer toegang tot fondsen die voorheen bevroren waren en hun motivatie om internationaal zaken te doen wordt nog duidelijker door hun hoge ambities voor de toekomst.

Beurzen spelen een centrale rol in het tot stand komen van zaken doen tussen Iraanse en internationale bedrijven. IRANIMEX017, powered by Europort is hiervan een goed voorbeeld. Van 12 t/m 14 december vindt de 2e editie van deze maritieme en offshore vakbeurs plaats.


Neem nu deel!
IRANIMEX biedt kant en klare standpakketten aan waarmee u in staat bent om uw nieuwe, potentiele klanten te ontvangen in een luxe stand gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen  en oog voor detail. Exposanten van IRANIMEX krijgen waar voor hun geld en tastbare ROI. Download het deelnameformulier.

Zie de brochure voor meer informatie.

Editie 2016
In oktober 2016 vond de eerste editie van IRANIMEX, powered by Europort plaats op Kish Island in Iran. De vakbeurs huisvestte 300 exposanten uit 22 verschillende landen, die hun producten en diensten presenteerden aan ruim 9.000 bezoekers uit alle lagen van de maritieme industrie en overheid. Exposanten prezen de mogelijkheden van de Iraanse maritieme & offshore markt en de veelbelovende contacten die gemaakt werden tijdens het event.  Bekijk de fotoselectie of de video-impressie van IRANIMEX2016.


Exposantenlijst 2016
Bekijk de exposantenlijst van IRANIMEX2016.


 

 

In reactie op de vraag uit de markt, heeft Europort zijn beursactiviteiten de afgelopen jaren uitgebreid naar andere maritieme regio’s zoals Turkije.
 

De afgelopen jaren heeft Europort zich ontwikkeld als de toonaangevende maritieme ontmoetingsplaats in Istanbul waar de Turkse en internationale scheepsbouwindustrie bij elkaar werd gebracht. Na een decennium lang bouwen aan een goede en stevige basis, is het nu tijd voor een volgend stadium. Voor 2017 heeft Europort gekozen voor een nieuwe locatie, midden in het hart van de scheepsbouwindustrie van Istanbul: Tuzla.

Tegelijk hiermee, komt een nieuwe branding van de beurs die de maritieme kracht van Turkij onderstreept, niet alleen in Istanbul maar ook in andere belangrijke gebieden in het land. Europort Turkey vindt plaats van 5 - 8 April 2017 in Viaport Marina in Tuzla, de jongste en meest dynamische haven van Turkije. Download de brochure.
 

Neem nu deel!
Europort Turkey 2017 wordt georganiseerd door Rotterdam Ahoy en VIA Fuar. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van maritieme beurzen op verschillende continenten en onze diepgaande kennis van de internationale maritieme industrie, kunt u vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige beurs. Om de wensen van onze exposanten zo goed mogelijk in te vullen, hebben we een aantal deelnamemogelijkheden voor u samengesteld. Sluit aan bij uw branchegenoten and reserveer uw gewenste standlocatie op tijd.  Download het deelnameformulier hier.


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@europort.nl.

Exposantenlijst
Bekijk de huidige exposantenlijst van Europort Turkey 2017.


Van 15 t/m 18 mei 2018 vindt de 12e editie van Europort Romania plaats in de IDU Hall in Constanta. Gedurende drie dagen komen circa 50 maritieme toeleveranciers in contact met 500 maritieme professionals uit Roemenië en andere landen rondom de Zwarte Zee. 
 

Deelnameformulier
Download het deelnameformulier.

Exposantenprofiel
Internationale leveranciers met technologische expertise op het gebied van voortstuwing, elektronica, automatisering, communicatie, hydraulica, dek- en veiligheidsuitrusting, hulpsystemen en maritieme diensten. Onderscheid uzelf van de menigte en zorg ervoor dat u uw deelname snel bevestigt. Klik hier voor een overzicht van de exposanten op Europort Romania 2016.

Bezoekersprofiel
Europort Romania is interessant om te bezoeken voor het management van scheepswerven, eigenaren / rederijen van zee- en rivierschepen, handelsbedrijven in maritieme equipment, havenmanagement, bergingsbedrijven, haven- en sleepdiensten, vrachtafhandelingsbedrijven, administratiebedrijven van vaarwegen, marine autoriteiten and maritieme ontwerpers.


Meer informatie? Neem contact op met ons via info@europort.nl of één van onze internationale vertegenwoordigers.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER