Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-Andere Europort evenementen

Europort

Andere Europort evenementen


Door de jaren heen heeft Rotterdam Ahoy haar maritieme beursactiviteiten uitgebreid naar andere belangrijke scheepsbouwregio’s in de wereld. Momenteel organiseert Ahoy onder het Europort label maritieme vakevenementen in Roemenië, Iran en Turkije. Klik op onderstaande tabs voor meer informatie over aankomende Europort evenementen.

  • IRANIMEX
  • Europort Romania

Met 284 bedrijven vanuit de hele wereld en meer dan 7.000 high end bezoekers uit de scheepsbouw en offshore industrie, heeft IRANIMEX2017 wederom haar positie bevestigd als belangrijke beurs in een kansrijke markt. Door de visavrije zone op Kish Island, is IRANIMEX goed toegankelijk als het gaat om reis en verblijf. Deelname is gemakkelijk door de korte reistijd (slechts 30 minuten vanaf Dubai International Airport) en een visum is niet nodig.

 

De 20e editie van IRANIMEX vindt wederom plaats in het moderne Kish International Exhibition Center en biedt een aantal verschillende ready-to-use standmogelijkheden. Bent u op zoek naar uitbreiding van uw business in de Golfregio? Dan is IRANIMEX, powered by Europort een effectieve en goede opstap naar een gevarieerde en groeiende markt.

 

Bekijk de Engelstalige brochure en meld u aan als exposant voor IRANIMEX2018.

 

Exposantenlijst 2017
Bekijk de exposantenlijst van IRANIMEX2017.

 

Openingstijden en locatie
IRANIMEX2018 is dagelijks geopend van 16.00 - 22.00 uur.

Beurslocatie:
Kish International Exhibition Center
naast de luchthaven
Kish Island, Iran

Fotoselectie
Bekijk de selectie van foto’s van IRANIMEX2017.
 

 

Europort Romania vindt plaats van 12 - 14 mei 2020 in de IDU Hall in Constanta. Gedurende de drie beursdagen komen meer dan 50 maritieme toeleveranciers in contact met 500 maritieme professionals uit Roemenië en andere landen rondom de Zwarte Zee. Drie dagen lang krijgen exposanten de kans om nieuwe mensen uit het vak te leren kennen en hun netwerk uit te breiden.

 

Persbericht

Lees meer over de laatste editie van Europort Romania in het persbericht.

 

Sfeer impressie

Bekijk foto’s van de 12e editie van Europort Romania.


Exposantenprofiel
Internationale leveranciers met technologische expertise op het gebied van voortstuwing, elektronica, automatisering, communicatie, hydraulica, dek- en veiligheidsuitrusting, hulpsystemen en maritieme diensten. 

 

Exposantenlijst

Bekijk de exposantenlijst van Europort Romania 2018.

 

Organisatie

Europort Romania werd georganiseerd door Rotterdam Ahoy in samenwerking met 'The Constanta Chamber of Commerce’ en de Nederlandse ambassade in Bucharest. De volgende editie van Europort Romania vindt plaats van 12 - 14 mei 2020.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER