Europort - 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy-Andere Europort evenementen

Europort

Andere Europort evenementen


Door de jaren heen heeft Rotterdam Ahoy haar maritieme beursactiviteiten uitgebreid naar andere belangrijke scheepsbouwregio’s in de wereld. Momenteel organiseert Ahoy onder het Europort label maritieme vakevenementen in Roemenië, Iran en Turkije. Klik op onderstaande tabs voor meer informatie over aankomende Europort evenementen.

  • IRANIMEX
  • Europort Romania
  • Europort Turkey

Iran went gestaag aan het feit dat ze weer onderdeel zijn van de internationale zakenwereld. Na jaren van isolatie geniet de Iraniërs van de vooruitzichten op wereldwijde samenwerking en hebben zij de eerste stappen genomen in de aankoop van luxe producten, vervoersmiddelen en industriële apparatuur.  En vele stappen zullen nog volgen.  Iran heeft weer toegang tot fondsen die voorheen bevroren waren en hun motivatie om internationaal zaken te doen wordt nog duidelijker door hun hoge ambities voor de toekomst.

Beurzen spelen een centrale rol in het tot stand komen van zaken doen tussen Iraanse en internationale bedrijven. IRANIMEX2018, powered by Europort is hiervan een goed voorbeeld. Van 20 t/m 22 november 2018 vindt de 20e editie van deze maritieme en offshore vakbeurs plaats.

 

Bezoek de website voor meer informatie.

 

Exposantenlijst 2017
Bekijk de exposantenlijst van IRANIMEX2017.

 

Openingstijden en locatie

IRANIMEX2018 is dagelijks geopend van 16.00 - 22.00 uur.

Beurslocatie:
Kish International Exhibition Center
naast de luchthaven
Kish Island, Iran

Editie 2016
In oktober 2016 vond de eerste editie van IRANIMEX, powered by Europort plaats op Kish Island in Iran. De vakbeurs huisvestte 300 exposanten uit 22 verschillende landen, die hun producten en diensten presenteerden aan ruim 9.000 bezoekers uit alle lagen van de maritieme industrie en overheid. Exposanten prezen de mogelijkheden van de Iraanse maritieme & offshore markt en de veelbelovende contacten die gemaakt werden tijdens het event.  Bekijk de fotoselectie of de video-impressie van IRANIMEX2016.

Van 15 t/m 17 mei 2018 vindt de 12e editie van Europort Romania plaats in de IDU Hall in Constanta. Gedurende drie dagen komen circa 50 maritieme toeleveranciers in contact met 500 maritieme professionals uit Roemenië en andere landen rondom de Zwarte Zee.  Zie de brochure voor meer informatie. 
 

Deelnameformulier
Download het deelnameformulier.

Exposantenprofiel
Internationale leveranciers met technologische expertise op het gebied van voortstuwing, elektronica, automatisering, communicatie, hydraulica, dek- en veiligheidsuitrusting, hulpsystemen en maritieme diensten. Onderscheid uzelf van de menigte en zorg ervoor dat u uw deelname snel bevestigt. Klik hier voor een overzicht van de exposanten op Europort Romania 2016.

Bezoekersprofiel
Europort Romania is interessant om te bezoeken voor het management van scheepswerven, eigenaren / rederijen van zee- en rivierschepen, handelsbedrijven in maritieme equipment, havenmanagement, bergingsbedrijven, haven- en sleepdiensten, vrachtafhandelingsbedrijven, administratiebedrijven van vaarwegen, marine autoriteiten and maritieme ontwerpers.


Meer informatie? Neem contact op met ons via info@europort.nl of één van onze internationale vertegenwoordigers.

In reactie op de vraag uit de markt, heeft Europort zijn beursactiviteiten de afgelopen jaren uitgebreid naar andere maritieme regio’s zoals Turkije.

 


Europort Turkey 2017
De 14e editie van Europort Turkey, die plaatsvond van 5 - 8 April 2017 in Tuzla, Istanbul,  kreeg hoge waardering voor haar nieuwe locatie in Tuzla. Voor de eerste keer in de lange historie van Europort Turkey, verhuisde de beurs naar de jonge en dynamische haven 'Viaport Marina’, gelegen in het hart van de scheepsbouwregio Tuzla. Speciaal voor Europort Turkey werden twee tijdelijke hallen gebouwd, waar 200 deelnemende bedrijven en 4,528 maritieme professionals van hoog niveau elkaar ontmoetten en zakenrelaties versterkt werden.

 

Beslissers van hoog niveau
Exposanten waren met name tevreden over de kwaliteit van het bezoek. Hooggeplaatste vertegenwoordigers uit de maritieme industrie die een belangrijke rol spelen in beleid, investeringen en operationele beslissingen, bezochten de beurs. De heer Hinne Hoekstra, Technical Manager IMSE Bvba - Belgium, zei: "Dit was de 1e keer dat wij deelnamen aan Europort Turkey. We zijn erg blij met de waardevolle contacten die we gelegd hebben met high level decision makers van scheepswerven, scheepseigenaren en scheepshandelaren.”

 

Veel netwerkmogelijkheden
Op de openingsdag van Europort Turkey, vond een VIP netwerkreceptie plaats aan boord van de IDO ferryboot. Meer dan 250 genodigden gebruikten deze gelegenheid om bekenden uit de industrie te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast vonden diverse goedbezochte recepties op de beursvloer plaats, evenals de Europort after party in het Crowne Plaza hotel op vrijdagavond.

 

Exposantenlijst
Bekijk de exposantenlijst van Europort Turkey 2017.

 

Volgende editie
De volgende editie van Europort Turkey vindt plaats in april 2019.  Neem voor meer informatie contact met ons op via info@europort.nl.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER