Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Een veilig en gastvrij bezoek

EuroportEuroport
Europort

Een veilig en gastvrij bezoek

Updated 16 september 2021

 

Wij kijken uit naar een succesvolle jubileumeditie van vakbeurs Europort, waarbij veiligheid en succesvol netwerken hand in hand zullen gaan. Natuurlijk begrijpen wij dat u - net als wij - alle ontwikkelingen omtrent COVID-19 nauwgezet in de gaten houdt. Wij informeren u graag over de stand van zaken.

 

Het welzijn van onze exposanten, bezoekers en andere betrokkenen heeft onze hoogste prioriteit. Uiteraard volgen we alle ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet en onderhouden we contact met verantwoordelijke autoriteiten. Wij stemmen onze werkwijze continu af op de actuele situatie en houden ons aan de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

 

Fysieke afstand (1,5 meter) wordt opgeheven; Toegangspas coronavirus van toepassing

De Nederlandse overheid heeft bekend gemaakt dat de vaccinatiegraad in Nederland hoog genoeg is. Per 25 september wordt daarom de regel om 1,5 meter afstand te houden van anderen opgeheven. Hierdoor kan Europort met volle capaciteit plaatsvinden: bezoekers en exposanten kunnen zich vrij bewegen, netwerken en bijeenkomsten bijwonen zonder 1,5 meter limiet.

Bij het betreden van de beurslocatie in Rotterdam Ahoy geldt de CoronaCheck-app. Of je nu rondloopt in de beurshallen of deelneemt aan een van onze (partner)conferenties en seminars, iedereen zal een geldige QR-code samen met zijn identiteitsbewijs moeten tonen om toegang te krijgen tot de locatie.

 

Internationale bezoekers reizen

Inwoners van EU-landen kunnen met een bewijs van vaccinatie, bewijs van herstel of een negatieve testuitslag naar Nederland reizen. Gevaccineerde niet-EU-reizigers uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en andere risicogebieden hoeven vanaf 22 september niet meer in zelfquarantaine bij aankomst in Nederland. Bereid je reis goed voor. Check voor vertrek het laatste reisadvies.

 

Bekijk onze Q&A voor meer informatie

 

Eager for live events

We zijn trots en dankbaar voor het vertrouwen vanuit de maritieme sector. Uit het contact dat wij onderhouden met de markt, partners en stakeholders, is het duidelijk dat er veel belangstelling is om elkaar weer 'live’ te ontmoeten op de beursvloer, op zowel internationaal als nationaal niveau. Op dit moment is 90% van de standruimte al gereserveerd en stromen de bezoekersregistraties binnen sinds die in mei geopend is.

 

Wij zijn daarom onverminderd hard aan de slag met de voorbereidingen om er voor exposanten en bezoekers een succesvolle 40ste editie van Europort 2021 van te maken, in een veilige omgeving en in overeenstemming met de op dat moment geldende richtlijnen.

 

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws en de ontwikkelingen omtrent Europort, schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief via https://www.europort.nl/nl/nieuws-en-media/aanmelden-nieuwsbrief

 

Wij verwelkomen u graag van 2 t/m 5 november op Europort 2021!