Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-Profiel

Europort

Profiel

 

De 39e editie van Europort vindt plaats van 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy. Met 26.733 bezoekers uit 93 landen, 1.100 exposanten uit 40 landen en 14 landenpaviljoens behoort Europort inmiddels tot de top van toonaangevende maritieme beurzen in de wereld en is een 'must’ voor iedereen die voorop wil blijven lopen in de internationale maritieme industrie.

Focus op innovatie en specialisatie

Europort ziet technologische innovatie als het belangrijkste instrument om te kunnen concurreren in de internationale maritieme markt. Onderscheidend vermogen is cruciaal om de uitdagingen van vandaag en morgen de hand te bieden. Europort richt de focus op kansen binnen gespecialiseerde niche sectoren, vooral waar het gaat om complexe 'special purpose’ schepen. Het beursprogramma omvat de sectoren marine, zeevaart, offshore, binnenvaart, baggerij, visserij en de mega jachtbouw.

Exposantenprofiel 

Op Europort vindt u fabrikanten en leveranciers van: Scheepsbouw, -reparatie en -ombouw, Voortstuwing en manoeuvreren, Elektronica, communicatie en navigatie, Mechanische en hulpsystemen, Dek-, veiligheids- en speciale apparatuur en Maritieme diensten (bijv. classificatie, financiële en nautische diensten, media, overheid en brancheverenigingen).

Bezoekersprofiel
Belangrijke bezoekersdoelgroepen van Europort zijn scheepseigenaren, reders,  werven,  ontwerpbureaus en andere bedrijven die betrokken zijn bij scheepsbouwinvesteringen voor  zowel nieuwbouw, reparatie als conversie. Bijvoorbeeld super intendents, fleet managers, purchase managers, ship brokers, technical engineers, project managers en naval architects. 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER