Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Nieuws & Media

EuroportEuroport
Europort

Word onderdeel van het Next Generation Programma

16 Juni 2021
Word onderdeel van het Next Generation Programma

Tijdens de 40e editie biedt Europort studenten en alumni de unieke kans om een podium te krijgen in een professionele setting met duizenden professionals binnen de sector. Met thema's zoals digitalisering, energie transitie en ship finance is er grote interesse in innovaties die bijdragen aan het verbeteren van de maritieme sector: dat is waar jij in de picture komt! 
 

Europort biedt studenten, projectteams en young professionals van universiteiten en hogescholen de mogelijkheid om een invulling te geven aan het programma. Tijdens deze editie zullen er innovaties maar ook prototypes, zoals de Hydro Motion Boot van de TU Delft Solar Boat Team, tentoongesteld worden op de beursvloer in hal 6. Verder worden er ook verschillende netwerkactiviteiten georganiseerd en zullen er ook interessante presentaties gegeven worden op de Innovation Stage. Heb jij of heeft jouw projectteam interesse om deel uit te maken van het Next Generation programma en innovaties/prototypes/concepten gedurende 4 dagen te presenteren aan een internationaal maritiem publiek? Neem dan snel contact op.

 

Europort verzorgt het volgende voor de deelnemende partijen:

•             Ruimte om innovaties/prototypes/concepten fysiek te presenteren op de beursvloer

•             Tapijt, verlichting, elektra en eventuele scheidingswanden

•             Naamsvermelding in deelnemerslijsten op website en exhibition guide

•             Deelnemersbadges, op- en afbouwkaarten

•             Uitnodigingskaarten voor relaties om Europort te bezoeken

•             Gebruik van WIFI netwerk tijdens de beurs

 

Neem contact met ons op voor 10 juli 2021: wij horen graag met welke innovaties jij deze unieke kans wilt aangrijpen. Bij vragen over deelname kunt u mailen naar: s.visbeen@ahoy


Neem contact op