Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-Nieuws & Media

Europort

Symposium vervangingsprogramma’s Koninklijke Nederlandse Marine tijdens Europort 2017

30 oktober 2017
Symposium vervangingsprogramma’s Koninklijke Nederlandse Marine tijdens Europort 2017

Nederland staat aan de vooravond van een drietal grote vervangingsprojecten bij de Koninklijke Marine. Uitgangspunt is om de beste schepen tegen de beste prijs te bouwen. Het Nederlandse marinebouwcluster beschikt over de kennis en innovatiekracht om dit te bereiken. De bijdrage van het Nederlandse maritieme bouwcluster aan de vervangingsprogramma’s geeft bovendien een impuls aan de maritieme sector. 

 

Daarom organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) met medewerking van de Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid (NIDV) op vrijdag 10 november tijdens Europort 2017 een mini-symposium met als hoofdvraag: Worden de vervangingsprogramma’s van de Koninklijke Marine één van de grootste vernieuwingsimpulsen voor Nederland als 'Launching Customer’?

 

Tijdens het mini-symposium wordt gediscussieerd over de kansen, uitdagingen en bedreigingen bij de bouw van nieuwe Nederlandse onderzeeboten, fregatten en mijnenjagers voor onze Koninklijke Marine. Klik hier voor het aanmeldformulier.

 

Om toegang te krijgen tot de beurs, dient u zich vooraf te registreren voor een gratis bezoek. Direct registreren? Ga naar www.europort.nl/registratie. Wilt u het totale programma van Europort bekijken? Klik hier

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER