Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-Nieuws & Media

Europort

OSPAR organiseert werksessie tijdens Europort 2017

12 oktober 2017
OSPAR organiseert werksessie tijdens Europort 2017

OSPAR organiseert de werksessie "Handling (Plastic) garbage in the Fishing Sector”. Deze werksessie richt zich op praktische ervaringen met betrekking tot het voorkomen van meer afval in de oceanen door de visserijsector, met name op de verwerking van plastic afval en afgedankt vistuig aan boord van vissersboten en in vissershavens. Met de visie van deelnemers in de visserijsector, afvalbedrijven, havens en andere organisaties, is het doel van deze sessie het onderzoeken van betere afvalbeheer- en preventiemethoden.

Bezoekersprofiel

Alle belanghebbenden die geïnteresseerd zijn in of betrokken zijn bij afvalbeheer in de visserijsector, met name maritieme ondernemers zoals eigenaars van vissersboten en vertegenwoordigers van de visserijsector, afvalbedrijven en vissershavens.

 

De OSPAR werksessie vindt plaats op de laatste dag van Europort, vrijdag 10 november, om 13:00 uur. Aanmelden kan via communications@ospar.org.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER