Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-Nieuws & Media

Europort

OSPAR organiseert visserij werksessie tijdens Europort 2017

31 oktober 2017
OSPAR organiseert visserij werksessie tijdens Europort 2017

Al sinds het begin van haar bestaan, geldt Europort als belangrijke vakbeurs en ontmoetingsplaats voor de visserijsector. Wat ooit begon als 'BIVI’, Binnenvaart en Visserij, is inmiddels uitgegroeid tot één van ’s werelds grootste maritieme vakbeurzen.

 

Ook tijdens Europort 2017, van 7 t/m 10 november in Rotterdam Ahoy, is er speciale aandacht voor de visserijsector, met o.a. een OSPAR werksessie op vrijdag 10 november.

 

De OSPAR werksessie "Handling (Plastic) garbage in the Fishing Sector” richt zich op praktische ervaringen met betrekking tot het voorkomen van meer afval in de oceanen door de visserijsector, en met name op de verwerking van plastic afval en afgedankt vistuig aan boord van vissersboten en in vissershavens. Met de visie van deelnemers in de visserijsector, afvalbedrijven, havens en andere organisaties, is het doel van deze sessie het onderzoeken van betere afvalbeheer- en preventiemethoden. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Om toegang te krijgen tot de beurs, dient u zich vooraf te registreren voor een gratis bezoek. Direct registreren? Ga naar www.europort.nl/registratie. Wilt u het totale programma van Europort bekijken? Klik hier

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER