Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Nieuws & Media

EuroportEuroport
Europort

Europort Romania verplaatst naar 18-20 mei 2021

23 Maart 2020
Europort Romania verplaatst naar 18-20 mei 2021

De afgelopen periode hebben we de situatie rondom het COVID-19-virus met betrekking tot Europort Romania, die gepland stond voor 12-14 mei 2020, geëvalueerd. 

Het is pijnlijk om te zien dat mensen over de hele wereld steeds meer worden getroffen door het COVID- 19 virus en zowel privélevens als zakelijke omgevingen worden geconfronteerd met een nieuwe realiteit.

De afgelopen weken hebben internationale regeringen en autoriteiten op het gebied van gezondheid vergaande maatregelen genomen om deze wereldwijde crisis het hoofd te bieden. Als internationale eventorganisator volgen wij deze ontwikkelingen op de voet en zullen dat blijven doen.

De gezondheid en veiligheid van onze deelnemers, bezoekers en medewerkers staan voorop en zullen altijd de overhand hebben bij het organiseren van onze evenementen. Omwille van alle belanghebbenden houden we ons aan de richtlijnen van het Roemeense ministerie en de internationale gezondheidsautoriteiten. Om deze reden hebben we geen andere keuze dan om Europort Romania te verplaatsen naar een andere datum.

Het is nog steeds moeilijk te voorspellen hoe het COVID-19-virus zich de komende maanden zal ontwikkelen en hoe snel het normale leven en bedrijfsleven zich weer kunnen gaan herstellen. 

Op basis van de huidige informatie en na zorgvuldig overleg hebben we daarom besloten Europort Romania te verplaatsen naar 18 t/m 20 mei 2021. 

Voor verdere vragen over Europort Roemenië kan contact op worden genomen met het projectteam.