Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Nieuws & Media

Europort

Europort abstract over actuele ontwikkelingen in baggerindustrie

14 Januari 2020
Europort abstract over actuele ontwikkelingen in baggerindustrie

Kennis delen over actuele thema’s in de maritieme industrie was een van de speerpunten van Europort 2019. Europort biedt u inhoudelijke samenvattingen van 4 'special ship’-segmenten, die prominent vertegenwoordigd waren in het kennisprogramma tijdens de beurs. Met trots presenteren wij de eerste samenvatting over de laatste ontwikkelingen, inzichten en technologische vooruitgang in de baggerindustrie, geschreven naar aanleiding van de CEDA Dredging Days. Download de samenvatting (Engelstalig).

 

Over CEDA Dredging Days

CEDA Dredging Days is het belangrijkste internationale congres van de Central Dredging Association en is sinds 1980 het 'flagship’-event van de sector. Het congres vindt al vele jaren gelijktijdig met Europort plaats en biedt deelnemers een unieke gelegenheid om op de hoogte te blijven van de nieuwste projecten, ideeën en technologische ontwikkelingen, vooruitgang die de industrie beïnvloedt, en gelijktijdig te netwerken met collega's. Het evenement volgde ook deze editie zijn succesvolle vorm van technische artikelen, academische en interactieve sessies, een Young CEDA pitch-sessie, een site-visit en een kleinschalige, technische beurs.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER