Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-Nieuws & Media

Europort

BLN-Schuttevaer ontbijtsessie tijdens Europort 2017

29 oktober 2017
BLN-Schuttevaer ontbijtsessie tijdens Europort 2017

Met de grootste binnenvaartvloot van Europa, is de Nederlandse binnenvaart een belangrijk onderdeel van de maritieme industrie.

 

Ook op Europort 2017, die van 7 t/m 10 november plaatsvindt in Rotterdam Ahoy, is de binnenvaart weer nadrukkelijk aanwezig. Naast de laatste innovaties, big data- en efficiencyoplossingen voor de binnenvaart, vindt er op vrijdag 10 november, voorafgaande aan de beurs, een binnenvaart ontbijtsessie plaats, georganiseerd door BLN-Schuttevaer.

 

Tijdens deze sessie neemt presentator Harm Edens u mee in een vooruitblik op de toekomst van de binnenvaart, in navolging van het populaire TV-programma 'Dit was het nieuws'. De bijeenkomst start om 09.00 uur onder het genot van een lekker ontbijt. Vanaf 11.00 uur is er gelegenheid om Europort te bezoeken. Maak u klaar voor een spannende strijd tussen teamcaptains Hester Duursema en Co Abercrombie, die ieder op hun eigen manier met verschillende toonaangevende gastpanelleden proberen de overwinning in de wacht te slepen. Meer informatie: http://www.bln.nl/dossiers/dit-wordt-het-nieuws.

 

Om toegang te krijgen tot de beurs, dient u zich vooraf te registreren voor een gratis bezoek. Direct registreren? Ga naar www.europort.nl/registratie. Wilt u het totale programma van Europort bekijken? Klik hier.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER