Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Europort Connect

EuroportEuroport
Europort

Europort Connect


Omdat live ervaringen en face-to-face gesprekken essentieel zijn in het zakendoen, blijven die fysieke ontmoetingen de focus tijdens Europort 2021. Naast deze vertrouwde interacties introduceren we nieuwe innovatieve tools om uw organisatie te matchen met de voor u meest interessante mensen en bedrijven.

Neemt u deel als exposant op Europort 2021? Dan ontvangt u in de zomer uw inlog voor 'Europort Connect’. Via dit platform maakt u een nog groter succes van uw beursdeelname! U leest hier de mogelijkheden én voordelen die het platform u kosteloos biedt.
 

Sneller en gemakkelijker leads genereren

  • Genereer leads sneller dan ooit en verhoog uw Return On Investment: vul uw bedrijfspagina aan. Door uw bedrijf al vroeg te profileren en producten te showcasen door middel van tekst, foto’s en promovideo weten bezoekers u weken vooraf aan de beurs al te vinden op het platform!
  • Bekijk gratis hoeveel mensen uw bedrijfspagina bezoeken én wie dat zijn. Stuur uw bezoekers meteen een bericht, of plan een afspraak met hen in. Dit kan zowel fysiek op de beursvloer als online plaatsvinden binnen het platform.
  • Ontvang dankzij de ingebouwde matchmaking tool op basis van ingevulde interesses of branches aanbevelingen. Zo ontmoet u bezoekers die voor u specifiek interessant zijn.
     

Programma samenstellen

  • Beïnvloed de looproute van bezoekers door uw noviteiten te delen. Op een speciale Noviteiten pagina kunt u een selectie van uw producten showcasen. Zo weten bezoekers u nog gerichter te vinden.
  • Uw geplande afspraken via het platform houdt u allemaal overzichtelijk bij in uw persoonlijke programma.

 

Bent u nog geen exposant op Europort 2021? Bekijk alle mogelijkheden of neem contact op.