Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-Aankomst en verblijf

Europort

Aankomst en verblijf


Adres: Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

 

Plan uw route

Met de auto
Met openbaar vervoer

Plan hier uw route met het OV. Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loopt u in 5 minuten naar Ahoy. Vergeet niet uw OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken.


Rotterdam Ahoy is binnen een uur te bereiken vanaf de luchthavens Schiphol Amsterdam Airport en Rotterdam The Hague Airport. Met het OV of met de auto kun je vanaf beide luchthavens snel en comfortabel naar Ahoy reizen.

 

Plan route ov
Plan route auto
Boek een Uber taxi

Vanaf de luchthaven
Parkeren

Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. U betaalt €18,00 (dagtarief) voor een personenauto, dit is inclusief BTW.  Voor touringcars bedraagt het tarief €45,-. 

 

Print route naar P1

Print route naar P2 & P3

Print route naar P4

Print route naar P5

Print route naar P6
 

Speciaal voor de exposanten en bezoekers van Europort zijn bij Preferred Hotel Reservations kamers gereserveerd zodat u zich optimaal kunt richten op uw deelname en/of bezoek aan Europort. U kunt eenvoudig online reserveren via de website van Preferred Hotel Reservations. Klik hier om direct naar het reserveringssysteem van Hotelservice Rotterdam te gaan, of neem direct contact op via congress@preferredhotelreservations.nl

 

Hotel Shuttle Service

Tijdens Europort is er een dagelijkse shuttle service beschikbaar vanaf een groot aantal hotels in Rotterdam. Shuttle bussen brengen u van uw hotel naar Rotterdam Ahoy en vice versa.

Routes hotels naar Ahoy 5 - 8 November

Retour routes Ahoy naar hotels 5 - 6 November

Retour routes Ahoy naar hotels 7 November 

Retour routes Ahoy naar hotels 8 November

Hotel informatie
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER