Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Masterclass: How energy management can save costs and support MRV compliance

Europort

Masterclass: How energy management can save costs and support MRV compliance

Datum: Woensdag 8 november
Tijd: 10.00 - 13.30 uur (incl. netwerk lunch)
 

Het verhogen van de energy efficiency van schepen is belangrijk voor scheepseigenaren en fleet managers. Efficiënt gebruik van energie bespaart kosten en beperkt de uitstoot van emissies. Inzicht krijgen in energieverbruik kan reders helpen om met dezelfde hoeveelheid energie betere prestaties te leveren. Beter inzicht helpt rederijen beter te presteren met dezelfde hoeveelheid brandstof. Op deze manier kan energy management bijdragen aan een winstgevende én duurzame bedrijfsvoering. Er zijn nog andere redenen waarom het verkrijgen van inzicht van energieverbruik en emissies interessant is. CO2-emissies van zeetransport, bijvoorbeeld, vallen onder nieuwe regelgeving van zowel de Europese Commissie als International Maritime Organization (IMO). Klik hier voor het volledige programma.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER