Europort - 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy-Masterclass: How HR can make your organization future-proof

Europort

Masterclass: How HR can make your organization future-proof

Datum: Vrijdag 10 november
Tijd: 10.00 - 13.30 uur (incl. netwerk lunch)

Om te innoveren en te competitief te kunnen blijven in moeilijke en veranderende marktomstandigheden, vertrouwt een bedrijf op het hebben van gekwalificeerde en kundige medewerkers.  Dit betekent dat bedrijven zich moeten aanpassen en veranderen - en het zijn de medewerkers die dat mogelijk maken. Het is daarom van groot belang dat bedrijven jong talent aan weten te trekken en excellente vaste medewerkers kan behouden. Human Resource Management levert een belangrijke bijdrage, niet alleen door te vertrouwen op sociale wetenschappen, maar ook door gebruik te maken van HR-gegevens, analyses en voorspellende modellen.

Waarom deelnemen?

Deze Masterclass geeft u een verfrissende blik op Human Resources. De sprekers zullen u ervan overtuigen dat een nieuw perspectief op HR nuttig kan zijn bij het toekomstbestendig maken van uw organisatie. Tegelijkertijd biedt deze Masterclass ondersteuning om de bedrijfsresultaten te behalen die u voor ogen heeft.

Voor wie?

Directeuren, HR business partners, human resources managers, crew managers, trainers, recruiters, account managers van universiteiten, kennisinstellingen en adviseurs op het vlak van loopbaanontwikkeling.

Aanmelding voor de masterclasses is onderdeel van de registratiemodule van Europort 2017. Tijdens de registratie krijgt u de vraag of u interesse heeft in deelname aan de masterclasses, waarna u de mogelijkheid direct aan te melden en dit gelijktijdig met uw registratie voor Europort af te ronden. Klik om te registreren.  

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER