Europort - 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy-Masterclass: How big data minimizes total cost of ownership

Europort

Masterclass: How big data minimizes total cost of ownership

Datum: Donderdag 9 november
Tijd: 10.00 - 13.30 uur (incl. netwerk lunch)

Big Data is, zonder twijfel, een game changer. De data revolutie heeft een weg gevonden in de scheepvaartsector. Systemen zijn in toenemende mate uitgerust met een IP-adres en sensoren, zodat gegevens over de prestaties van specifieke onderdelen verzonden kunnen worden naar de wal. Dit maakt het mogelijk om real-time informatie over de prestaties van systemen aan boord te genereren en het onderhoud slim te maken. Rederijen, fleet managers en maritieme toeleveranciers worden geacht een beeld te hebben bij het type data dat men wil genereren. Dit  kan hen helpen een betere kostenefficiëntie te bereiken en de total cost of ownership omlaag te brengen.

Waarom deelnemen?

In deze Masterclass leert u over het verschil tussen de initiële kosten en life cycle kosten, het belang van data verzameling en analyse en de voordelen ervan voor fleet management.

Voor wie?

Operations managers, technisch managers, super-intendents, managers van rederijen, maritieme consultants en onderzoeksinstellingen, business developers van OEM’s en andere maritieme toeleveranciers, asset managers, R&D specialisten en beleidsmedewerkers.

Aanmelding voor de masterclasses is onderdeel van de registratiemodule van Europort 2017. Tijdens de registratie krijgt u de vraag of u interesse heeft in deelname aan de masterclasses, waarna u de mogelijkheid direct aan te melden en dit gelijktijdig met uw registratie voor Europort af te ronden. Klik om te registreren.  

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER