Europort - 5 t/m 8 november 2019 in Rotterdam Ahoy-Europort Masterclasses

Europort

Europort Masterclasses


Tijdens Europort 2017 vonden wederom de Europort Masterclasses plaats. De Masterclasses, een gezamenlijk initiatief van Rotterdam Ahoy en Netherlands Maritime Technology, zijn een efficiënte en inspirerende manier om kennis op te doen over de kernthema’s van de beurs: Big Data, The New Environmental Age en The Human Factor.

Iedere beursdag vond een inspirerende Masterclass plaats die ging over een onderwerp wat hoog op de agenda staat bij reders, werven en toeleverende bedrijven. Vooraanstaande professionals en experts in hun vakgebied wisselden hun kennis en ervaringen uit, waardoor men een uniek inzicht kreeg in de laatste én toekomstige technologische ontwikkelingen.

Elke Europort Masterclass bestond uit een plenair programma met vier à vijf sprekers, gevolgd door een mogelijkheid tot netwerken. De voertaal van de Europort Masterclasses is Engels. In totaal vonden er vier masterclasses plaats, zie hieronder.

 

Masterclass: How the Internet of Things and blockchain can improve supply chain efficiency
Masterclass: How energy management can save costs and support MRV compliance
Masterclass: How big data can improve operational performance
Masterclass: How HR can make your organization future-proof
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER