Europort - 2 t/m 5 november 2021 in Rotterdam Ahoy-Europort Connect

EuroportEuroport
Europort

Europort Connect


Omdat live ervaringen en face-to-face gesprekken essentieel zijn in het zakendoen, blijven die fysieke ontmoetingen de focus tijdens Europort 2021. Naast deze vertrouwde interacties introduceren we nieuwe innovatieve tools om uw organisatie te matchen met de voor u meest interessante mensen en bedrijven.

Heeft u zich geregistreerd voor een bezoek aan Europort 2021? Dan ontvangt u in september de inlog voor Europort Connect. Via dit platform haalt u het maximale rendement uit uw beursbezoek. U leest hier de mogelijkheden én voordelen die het platform u kosteloos biedt.

 

Matchmaking

  • Vergroot en versterk uw netwerk: door uw eigen profiel aan te vullen doet u automatisch mee aan matchmaking met exposanten én andere bezoekers. Ook ontvangt u persoonlijke aanbevelingen op basis van ingevulde interesses.
  • Ontdek van tevoren al wie de beurs komt bezoeken via bedrijfs- en bezoekersprofielen. Via het platform kan een afspraak met hen worden ingepland. Deze kan zowel fysiek op de beursvloer als online plaatsvinden. Snel, gebruiksvriendelijk én efficiënt.

 

Uw eigen programma samenstellen

  • Via Europort Connect kunt u zich eenvoudig inschrijven voor de diverse programmaonderdelen van Europort.
  • Stel een persoonlijk schema op per beursdag met de sessies die u niet wilt missen of de afspraken die u op die dag maakt.
  • Bekijk welke noviteiten de exposanten aanbieden op hun stands, zodat u uw route kunt plannen en niets mist van de innovaties op de beursvloer.

 

Nog niet geregistreerd voor bezoek? Dat doet u snel en eenvoudig via onze registratielink.