Europort - 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy-Programma

Europort

Programma


Kennis delen is anderen inspireren. Europort 2017 biedt wederom een omvangrijk congres- en seminar programma, dat bezoekers de mogelijkheid geeft om zich te verdiepen in specifieke vraagstukken en actuele thema's van de beurs. Thema's Europort 2017:

  • Big Data -  taking the digital revolution forward 
  • The new environmental age
  • The human factor


De onderstaande programma-onderdelen zijn op dit moment al bevestigd:

CEDA Dredging Days

Zoals iedere editie zullen ook de CEDA Dredging Days wederom plaatsvinden tijdens Europort 2017, op donderdag 9 en vrijdag 10 november. Dit toonaangevende congres gaat in op actuele thema's in de baggerindustrie. Centrale thema in 2017 is 'Dredging for sustainable infrastructure development’. Klik voor meer informatie.

 

RINA Conference

Evenals in 2015 keert ook de RINA Conference terug in 2017, op woensdag 8 November. Thema van dit congres, georganiseerd door the Royal Institution of Naval Architects (RINA) is 'Alternative Ship Power & Propulsion Systems'. Klik voor meer informatie.

 

Europort Masterclasses

De Europort Masterclasses zullen ook in 2017 weer dagelijks plaatsvinden. Deze inspirerende Masterclasses, elk over een actueel maritiem onderwerp, geven deelnemers de kans kennis te maken met de nieuwste technologieën en innovaties en toekomstige ontwikkelingen. Ook is er gelegenheid om te netwerken met experts uit de sector. De Europort Masterclasses zijn een initiatief van Rotterdam Ahoy, organisator van Europort, en Netherlands Maritime Technology. Klik voor meer informatie.

 

MariMatch 2017

MariMatch 2017, georganiseerd door het Enterprise Europe Network, is een internationale 'matchmaking’ bijeenkomst voor bedrijven en instellingen uit de maritieme sector die op zoek zijn naar nieuwe business- en/of research partners. Het evenement biedt op Europort een extra mogelijkheid om nieuwe internationale contacten te leggen middels speed dating sessies. De focus ligt hierbij op innovatieve technologie. Na inschrijving kunnen partijen afspraken inplannen met of uitgenodigd worden door potentiële buitenlandse partners. Het intermediaire netwerk van Enterprise Europe Netwerk speelt een actieve rol bij het met elkaar in contact brengen van de partijen uit verschillende landen.
 

Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven volgt in de komende maanden.

 

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER