Europort - 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy-Ahoy Connect

Europort

Ahoy Connect

Ahoy Connect - Matchen met personen die er voor u toe doen

 

Wilt u meer uit uw bezoek aan Europort 2017 halen? Gebruik de handige gratis tool Ahoy Connect om in contact te komen met exposanten en medebezoekers. Zo kunt u vooraf een afspraak maken om elkaar tijdens de beurs te treffen. Een effectieve manier van netwerken, met de personen die er voor u toe doen.

Hoe werkt het?

Uw profielgegevens worden overgenomen uit de registratie die u doorlopen heeft. Op basis van zoekcriteria zoals vakgebied en interesse worden exposanten en bezoekers aan u voorgesteld. Geeft u allebei aan dat de suggestie een match is? Dan ontvangt u elkaars contactgegevens om een afspraak te maken tijdens de beurs. Daarnaast wordt er een meeting list gecreëerd zodat u overzicht houdt op uw matches.

Start nu!

Ahoy Connect is een digitale, zakelijke netwerkservice die op een slimme manier mensen met elkaar verbindt. Met Ahoy Connect bereidt u uw beursbezoek nóg beter voor. De tool is zowel voor bezoekers als (standbemanning van) exposanten. Ga naar Ahoy Connect, maak een profiel aan en start met matchen! U kunt ook een profiel aanmaken tijdens uw registratie voor Europort 2017.

 

Heeft u vragen over Ahoy Connect? Neem telefonisch contact op via 010 - 293 32 50 of stuur een e-mail naar info@europort.nl. 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER