Europort - 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy-IRANIMEX

Europort

IRANIMEX

 

Europort is de officiële en exclusieve internationale partner van IRANIMEX, de toonaangevende maritieme & offshore vakbeurs in Iran. Gebaseerd op de combinatie van het IRANIMEX concept en de internationale expertise die het merk Europort vertegenwoordigt, wordt de vakbeurs vanaf heden in de markt gezet als 'IRANIMEX powered by Europort’.

De sancties tegen Iran zijn onlangs opgeheven, waardoor het land uiteindelijk toegang heeft tot middelen die eerder bevroren waren. Iran staat te popelen om internationaal zaken te doen! De noodzaak om te moderniseren is enorm op elk economisch gebied en de vraag naar technologische vernieuwing is eveneens hoog. Dit bleek onder andere uit de order van 118 Airbus vliegtuigen, slechts een paar dagen nadat de sancties werden opgeheven.

Een maritieme en offshore-reus ontwaakt
Iran ligt op de derde grootste olieveld in de wereld, evenals de tweede grootste in aardgas. Het heeft een kustlijn van bijna 6,000 km en is strategisch verbonden met de Kaspische Zee, de Perzische Golf en de Indische Oceaan. Havenontwikkeling zal leiden tot meer werk, meer vraag naar patrouilleboten evenals noodzakelijke baggerwerkzaamheden. Offshore-exploratie en uitbreiding van de olie- en gassector zal nieuwe schepen, platforms en diensten vereisen. De komende jaren worden honderden schepen en platforms toegevoegd aan de Iraanse vloot en een investeringsgarantie van 120 miljard dollar is reeds aangekondigd door de Iraanse regering. Er is een dringende behoefte aan maritieme en offshore-apparatuur en technologische oplossingen uit het buitenland. Geen wonder dat maritieme en offshore-leveranciers vanuituit de hele wereld staan te popelen om nu zaken te gaan doen in Iran.

Neem nu deel!
Voor internationale exposanten hebben wij 3 verschillende deelnamepakketten samengesteld, allemaal volledig uitgerust/ingericht. De minimale standgrootte is 15 m² voor het BASIC-pakket, 30 m² voor het PREMIUM-pakket en 50 m² voor het DELUXE-pakket. Meer informatie over deze pakketten kunt u vinden op het deelnameformulier. 

Meer informatie? Klik hier voor de brochure of neem contact op via info@iranimex.nl of tel. 010 293 32 50. Of bezoek de website van IRANIMEX.

 

Landenpaviljoens
Op IRANIMEX  zullen diverse landenpaviljoens te zien zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het projectteam via info@iranimex.nl of 010 293 3250. Voor deelname in het Holland Paviljoen, klik hier.

 

Plattegrond
Klik voor de plattegrond van IRANIMEX en bekijk de voorlopige exposantenlijst. Internationale exposanten en paviljoens worden geplaatst in Hall B.  

Reisinformatie
Officiële reispartner: Iran Silk Road, E: iranimex@iransilkroad.com, T: +31 (0)24 3010127 (office hours), I: http://www.iransilkroad.com/iranimex/

 

Voor een speciaal reispakket voor bezoekers, zie: https://www.iransilkroad.com/iranimex/book-your-iranimex-travel-package.

 

Maritiem en offshore nieuws van Iran
Download het laatste maritieme en offshore nieuws van Iran.

Datum en locatie
De 18e editie van IRANIMEX, powerd by Europort, wordt gehouden van 18 - 21 oktober 2016 op het tropische eiland Kish. Dit populaire vakantieoord is slechts een korte (30 minuten) vlucht vanaf de internationale luchthaven van Dubai en is geschikt voor internationale reizigers. Een visum is niet noodzakelijk en reizen rond het eiland is goedkoop en gemakkelijk geregeld. Kish Economic Free Zone heeft een gemiddeld jaarlijks buitenlands handelsbedrag van $ 920 miljard en is verantwoordelijk voor 15% van alle invoer naar het Iraanse vasteland. Met de belangrijke scheepsbouwregio van Iran aan de overkant van het water, is Kish eiland het perfecte decor voor uw deelname aan IRANIMEX.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER