Europort - 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy-Info-bijeenkomst Dutch Jiangsu Maritime&Offshore Week

Europort

Info-bijeenkomst Dutch Jiangsu Maritime&Offshore Week

Info-bijeenkomst Dutch Jiangsu Maritime & Offshore Week op 25 maart
 
De maritieme opmars van China blijft onverminderd groot. Maar liefst de helft van alle nieuwbouworders gaat momenteel naar Chinese werven. Opvallend is dat dit steeds vaker speciale schepen betreft zoals offshore- en LNG-schepen. Vooral de regio Jiangsu, met meer dan 80 grote werven, ontwikkelt zich in rap tempo in de bouw van complexe schepen. Ook is deze regio op grote schaal actief in offshore olie-en gaswinning en windenergie.
 
Om het Nederlandse maritieme cluster hiervan optimaal te laten profiteren, organiseert het Rotterdam Commercial Representative Office Shanghai (RCRO) in samenwerking met het Consulaat Generaal in Shanghai en het NBSO in Nanjing de Dutch Jiangsu Maritime & Offshore Week van 12 t/m 17 mei 2013. Tijdens deze week vindt een scala aan maritieme en offshore evenementen, bedrijfsbezoeken en netwerkbijeenkomsten plaats in Shanghai, Nantong en Nanjing. 
 
Vanuit Nederland zijn o.a. Ahoy Rotterdam, HME en IRO actief betrokken bij de organisatie.
 
Op 25 maart a.s. vindt er een speciale informatiebijeenkomst plaats over deelname aan deze Dutch Jiangsu Maritime & Offshore Week. Tijdens deze bijeenkomst wordt u in korte tijd bijgepraat over het programma en de ervaringen van Nederlandse bedrijven die al actief zijn in Jiangsu.
 
De bijeenkomst vindt plaats in Ahoy Rotterdam en is gratis te bezoeken voor alle geïnteresseerde deelnemers.

Inloop: 15.00 uur
Start programma: 15.30 – 17.00 uur
Borrel: 17.00 – 18.00 uur
 
Interesse?                   
U kunt zich aanmelden via d.vaneijk@ahoy.nl

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER