Europort - 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy-Andere Europort evenementen

Europort

Andere Europort evenementen


Door de jaren heen heeft Rotterdam Ahoy haar maritieme beursactiviteiten uitgebreid naar andere belangrijke scheepsbouwregio’s in de wereld. Momenteel organiseert Ahoy onder het Europort label maritieme vakevenementen in Roemenië, Iran en Turkije. Klik op onderstaande tabs voor meer informatie over aankomende Europort evenementen.

  • IRANIMEX
  • Europort Turkey
  • Europort Romania

 

Europort is de officiële en exclusieve internationale partner van IRANIMEX, de toonaangevende maritieme & offshore vakbeurs in Iran. Gebaseerd op de combinatie van het IRANIMEX concept en de internationale expertise die het merk Europort vertegenwoordigt, wordt de vakbeurs vanaf heden in de markt gezet als 'IRANIMEX powered by Europort’.

De sancties tegen Iran zijn onlangs opgeheven, waardoor het land uiteindelijk toegang heeft tot middelen die eerder bevroren waren. Iran staat te popelen om internationaal zaken te doen! De noodzaak om te moderniseren is enorm op elk economisch gebied en de vraag naar technologische vernieuwing is eveneens hoog. Dit bleek onder andere uit de order van 118 Airbus vliegtuigen, slechts een paar dagen nadat de sancties werden opgeheven.

Een maritieme en offshore-reus ontwaakt
Iran ligt op de derde grootste olieveld in de wereld, evenals de tweede grootste in aardgas. Het heeft een kustlijn van bijna 6,000 km en is strategisch verbonden met de Kaspische Zee, de Perzische Golf en de Indische Oceaan. Havenontwikkeling zal leiden tot meer werk, meer vraag naar patrouilleboten evenals noodzakelijke baggerwerkzaamheden. Offshore-exploratie en uitbreiding van de olie- en gassector zal nieuwe schepen, platforms en diensten vereisen. De komende jaren worden honderden schepen en platforms toegevoegd aan de Iraanse vloot en een investeringsgarantie van 120 miljard dollar is reeds aangekondigd door de Iraanse regering. Er is een dringende behoefte aan maritieme en offshore-apparatuur en technologische oplossingen uit het buitenland. Geen wonder dat maritieme en offshore-leveranciers vanuituit de hele wereld staan te popelen om nu zaken te gaan doen in Iran.

Neem nu deel!
Voor internationale exposanten hebben wij 3 verschillende deelnamepakketten samengesteld, allemaal volledig uitgerust/ingericht. De minimale standgrootte is 15 m² voor het BASIC-pakket, 30 m² voor het PREMIUM-pakket en 50 m² voor het DELUXE-pakket. Meer informatie over deze pakketten kunt u vinden op het deelnameformulier. 

Meer informatie? Klik hier voor de brochure of neem contact op via info@iranimex.nl of tel. 010 293 32 50. Of bezoek de website van IRANIMEX.

 

Landenpaviljoens
Op IRANIMEX  zullen diverse landenpaviljoens te zien zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het projectteam via info@iranimex.nl of 010 293 3250. Voor deelname in het Holland Paviljoen, klik hier.

 

Plattegrond
Klik voor de plattegrond van IRANIMEX en bekijk de voorlopige exposantenlijst. Internationale exposanten en paviljoens worden geplaatst in Hall B.  

Reisinformatie
Officiële reispartner: Iran Silk Road, E: iranimex@iransilkroad.com, T: +31 (0)24 3010127 (office hours), I: http://www.iransilkroad.com/iranimex/

 

Voor een speciaal reispakket voor bezoekers, zie: https://www.iransilkroad.com/iranimex/book-your-iranimex-travel-package.

 

Maritiem en offshore nieuws van Iran
Download het laatste maritieme en offshore nieuws van Iran.

Datum en locatie
De 18e editie van IRANIMEX, powerd by Europort, wordt gehouden van 18 - 21 oktober 2016 op het tropische eiland Kish. Dit populaire vakantieoord is slechts een korte (30 minuten) vlucht vanaf de internationale luchthaven van Dubai en is geschikt voor internationale reizigers. Een visum is niet noodzakelijk en reizen rond het eiland is goedkoop en gemakkelijk geregeld. Kish Economic Free Zone heeft een gemiddeld jaarlijks buitenlands handelsbedrag van $ 920 miljard en is verantwoordelijk voor 15% van alle invoer naar het Iraanse vasteland. Met de belangrijke scheepsbouwregio van Iran aan de overkant van het water, is Kish eiland het perfecte decor voor uw deelname aan IRANIMEX.

 

In reactie op de vraag uit de markt, heeft Europort zijn beursactiviteiten de afgelopen jaren uitgebreid naar andere maritieme regio’s zoals Turkije.
 

De afgelopen jaren heeft Europort zich ontwikkeld als de toonaangevende maritieme ontmoetingsplaats in Istanbul waar de Turkse en internationale scheepsbouwindustrie bij elkaar werd gebracht. Na een decennium lang bouwen aan een goede en stevige basis, is het nu tijd voor een volgend stadium. Voor 2017 heeft Europort gekozen voor een nieuwe locatie, midden in het hart van de scheepsbouwindustrie van Istanbul: Tuzla.

Tegelijk hiermee, komt een nieuwe branding van de beurs die de maritieme kracht van Turkij onderstreept, niet alleen in Istanbul maar ook in andere belangrijke gebieden in het land. Europort Turkey vindt plaats van 5 - 8 April 2017 in Viaport Marina in Tuzla, de jongste en meest dynamische haven van Turkije. Download de brochure.
 

Neem nu deel!
Europort Turkey 2017 wordt georganiseerd door Rotterdam Ahoy en VIA Fuar. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van maritieme beurzen op verschillende continenten en onze diepgaande kennis van de internationale maritieme industrie, kunt u vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige beurs. Om de wensen van onze exposanten zo goed mogelijk in te vullen, hebben we een aantal deelnamemogelijkheden voor u samengesteld. Sluit aan bij uw branchegenoten and reserveer uw gewenste standlocatie op tijd.  Download het deelnameformulier hier.


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@europort.nl.


Van 10 t/m 12 mei 2016 vond de 11e editie van Europort Romania plaats in de IDU Hall in Constanta. Gedurende drie dagen kwam een record aantal van 63 maritieme toeleveranciers in contact met meer dan 500 maritieme professionals uit Roemenië en andere landen rondom de Zwarte Zee. Hiermee heeft Europort Romania wederom haar positie van leidende maritieme ontmoetingsplaats in Roemenië bewezen. Lees het slotbericht hier. De volgende editie van Europort Romania staat gepland voor mei 2018.

Exposantenprofiel
Internationale leveranciers met technologische expertise op het gebied van voortstuwing, elektronica, automatisering, communicatie, hydraulica, dek- en veiligheidsuitrusting, hulpsystemen en maritieme diensten. Onderscheid uzelf van de menigte en zorg ervoor dat u uw deelname snel bevestigt. Klik hier voor een overzicht van de exposanten op Europort Romania 2016.

Bezoekersprofiel
Europort Romania is interessant om te bezoeken voor het management van scheepswerven, eigenaren / rederijen van zee- en rivierschepen, handelsbedrijven in maritieme equipment, havenmanagement, bergingsbedrijven, haven- en sleepdiensten, vrachtafhandelingsbedrijven, administratiebedrijven van vaarwegen, marine autoriteiten and maritieme ontwerpers.


Meer informatie? Neem contact op met ons via info@europort.nl of één van onze internationale vertegenwoordigers.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER