Europort - 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy-Openbaar vervoer

Europort

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Vanaf Rotterdam Centraal Station neemt u de metro richting De Akkers (Lijn D) of richting Slinge (Lijn E). U stapt uit bij de halte Zuidplein (voor Ahoy Rotterdam). U kunt ook gebruik maken van de E-lijn vanaf Den Haag Centraal richting Slinge, u stapt uit bij halte Zuidplein. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar Ahoy. Check http://www.9292ov.nl/ en/of http://www.ret.nl voor de dienstregeling van NS en de metro in Rotterdam.

Houd in gedachten dat een OV-chipkaart verplicht is voor al het openbare vervoer in Rotterdam. Een wegwerp-kaart kan eenvoudig worden gekocht op Rotterdam Centraal Station bij de ingang van de metro. Het is ook mogelijk om een chipkaart te bestellen via de webshop op http://www.ov-chipkaart.nl/. Hier kunt u ook meer informatie vinden over reizen met de "OV-chipkaart."

Taxi’s

Indien u met de taxi reist kunt u instappen bij de entree/uitgang van hal 8. U hoeft zelf geen taxi te bellen. Ahoy Rotterdam draagt zorg voor voldoende taxi’s.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER